Kuva: Getty Images

Kevin Spaceyn ahdinko syvenee - uutuusleffa tuotti avauspäivänä vain vähän yli 100 euroa

20.08.2018 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kevin Spaceyta on syytetty lukuisista seksuaalisista ahdisteluista ja häirintätapauksista.

Seksuaalisesta ahdistelusta syytetyn näyttelijä Kevin Spaceyn, 59, ura rypee pohjamudissaan. Miehen tähdittämä Billionaire Boys Club -elokuva tuotti avauspäivänään viime perjantaina Yhdysvalloissa lippuluukuilla vaivaiset 110 euroa. Hollywood Reporter kertoo, että elokuva julkaistiin vain kahdeksassa elokuvateatterissa. Billionaire Boys Club julkaistiin ensin netissä Video On Demand -palveluissa.

Elokuvan koko viikonlopun tuotoksi Hollywood Reporter arvioi noin 372 euroa. Näin ollen elokuvaa esittävää teatteria kohden elokuva tuotti lipputuloja noin 46,50 euroa, mikä vastaa alle kuutta myytyä lippua yhtä elokuvateatteria kohden. Tulos on Spaceyn uran huonoin. Indie-elokuvassa näyttelevät Spaceyn lisäksi muun muassa Ansel Elgort ja Taron Egerton.

Kevin Spaceyn näyttelijänura ajautui syöksykierteeseen sen jälkeen kun näyttelijä Anthony Rapp viime lokakuussa syytti miestä vuonna 1986 tehdystä seksuaalisesta ahdistelusta. Tämän jälkeen ahdistelu- ja häirintäsyytöksiä on tullut muidenkin miesten taholta. Kevin Spacey sai syytösten takia potkut Netflixin House of Cards -sarjasta, ja ohjaaja Ridley Scott korvasi miehen toisella näyttelijällä All the Money in the World -elokuvassa.

Billionaire Boys Club -elokuvaa levittävä Vertical Entertainment julkaisi kesällä tiedotteen, jossa se vahvisti julkaisevansa elokuvan ahdistelukohuista huolimatta. Tiedotteessa painotettiin, että Spaceyn epäasiallisesta käytöksestä ei tiedetty silloin, kun elokuvaa kuvattiin kaksi ja puoli vuotta sitten.

”Toivomme, että yleisön jäsenet muodostavat mielipiteensä tämän yhden henkilön menneisyydessä tapahtuneesta tuomittavasta käytöksestä, mutta ei elokuvan koko näyttelijäkaartin ja tekijäryhmän kustannuksella”, tiedotteessa kirjoitettiin.

Lue myös: Kevin Spacey vastasi ahdistelysyytöksiin - teki samalla yllätyspaljastuksen seksuaalisuudestaan

Lähteet: Hollywood Reporter, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat