Kuva: AOP

Kevin Spacey vastasi ahdistelysyytöksiin - teki samalla yllätyspaljastuksen seksuaalisuudestaan

30.10.2017 14:22 - Anna Hopi

Hollywood-tähti kertoo, ettei muista tapahtunutta ollenkaan.

Näyttelijä Anthony Rapp, 46, kertoi vastikään tulleensa teini-ikäisenä ahdistelluksi Hollywood-tähti Kevin Spaceyn taholta. Rapp oli 14-vuotias, kun hän tutustui kuuluisuuteen ja päätyi tämän kanssa viihdealan juhliin, joissa humalainen Spacey hänen mukaansa lähenteli häntä.

Nyt Kevin Spacey on vastannut ahdisteluväitteisiin sosiaalisessa mediassa.

"Kunnioitan ja ihailen Anthony Rappia näyttelijänä. Olen enemmän kuin järkyttynyt hänen kertomuksestaan. En todellakaan muista tilannetta, siitä on ainakin kolmekymmentä vuotta. Jos olen todella käyttäytynyt niin kuin hän kuvailee, pyydän anteeksi huonoa ja epäasiallista humalaista käytöstäni, ja olen pahoillani tuntemuksista, joita hän on kantanut mukanaan kaikki nämä vuodet", Spacey kirjoittaa.

Hän avasi elämästään asian, josta on vaiennut pitkään.

"Kertomus rohkaisi minua kertomaan elämäni muista asioista. Tiedän, että minusta on kerrottu tarinoita, jotka ovat saanee lisää kipinää siitä, että olen suojellut yksityisyyttäni. Kuten läheisimmät ihmiseni tietävät, minulla on ollut suhteita niin miesten kuin naisten kanssa. Olen rakastanut ja ollut romanttisesti miesten kanssa läpi elämäni, ja nyt valitsen elää homomiehenä."

Lue myös: Star Trek -tähti syyttää Kevin Spaceyta alaikäisen seksuaalisesta ahdistelusta

Kilpailut

Uusimmat