Kuva: Getty Images

Järkyttävä paljastus Mel B:stä - yritti itsemurhaa nielemällä 200 pilleriä

07.09.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Nainen paljasti asian uudessa kirjassaan.

Mel B, 43, kertoi kirjautuneensa vieroitukseen viime viikolla seksi- ja alkoholiriippuvuutensa vuoksi. Hänet nähty viime viikon jälkeen kuitenkin parissa tapahtumassa, joten ilmeisesti nainen käy vieroituksessa satunnaisesti. 

Hän kertoo, että tarvitsee ammattiapua, jotta voisi käsitellä entisen miehensä aiheuttamia traumoja. Mel B erosi miehestään Stephen Belafontesta tänä keväänä ja väitti miehen olleen häntä kohtaan väkivaltainen. 

Nyt entinen Spice Girls -tähti kertoo käyneensä pohjalla kaksi kertaa elämänsä aikana. Ensimmäisen kerran nainen yritti itsemurhaa 14-vuotiaana, kun hän nieli pillereitä. Yritys epäonnistui. 

Joulukuussa 2014 nainen kertoi ottaneensa 200 tablettia tarkoituksena tehdä itsemurha. Mel B ehdittiin kiidättää sairaalaan, jossa hänelle tehtiin vatsahuuhtelu. Nainen paljastaa asian uusimmassa kirjassaan. Hän kuvailee tilannetta hyvin tarkasti. 

"Otin jokaisen pillerin kielelleni, katsoin itseäni kylpyhuoneen peilistä ja nielaisin tabletin, yksi kerrallaan." 

Kuva on otettu joulukuussa 2014, juuri vähän ennen kuin Mel B yritti itsemurhaa. (kuva: Getty Images )

Mel B:n mukaan hän oli todella pohjalla tuohon aikaan. Vain seitsemän kuukautta ennen hänen silloisen miehen ympärillä leijuivat pettämishuhut. Tietojen mukaan Belafonten ja Mel B:n lastenhoitaja olisi ollut raskaana miehelle. 

Kun nainen otti yliannostuksen, hänen ystävänsä onnistuivat peittelemään tapausta ja hämäämään paparazzeja. Mitä ilmeisimmin nainen olisi yrittänyt itsemurhaa kipulääkkeiden avulla. 

Tapaus sattui naisen tuomaroiman X-Factorin finaalien alla, joten tämän vuoksi nainen ei osallistunut viimeisimpiin esityksiin. 

Lue myös: Spice Girlsin paluu saattaa olla vaarassa - Mel B aikoo kirjautua vieroitukseen

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat