Kuva: Getty Images

Spice Girlsin paluu saattaa olla vaarassa - Mel B aikoo kirjautua vieroitukseen

27.08.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Mel B on kärsinyt muun muassa alkoholiriippuvuudesta.

Uutisoimme viime viikolla, että Mel B, 43, ilmaantui ystävänsä ja työtoverinsa Simon Cowellin Hall of Fame -tähden julkistustilaisuuteen huomattavasti muuttuneena. Fanit huomasivat naisen kiristyneet kasvot, joka sai spekulaatiot käyntiin siitä, onko nainen vienyt kauneusleikkaukset liian pitkälle. 

Nainen on valmistautumassa legendaarisen Spice Girls -yhtyeen paluuseen, mutta nyt paluu voi olla vaarassa, koska hän on kertonut aikovansa kirjautua sisälle vieroitukseen seksi- ja alkoholiriippuvuuden vuoksi. Mel B:n mukaan hänellä on ollut erittäin rankat kuukaudet takanaan, kun hän erosi Stephen Belafontesta

- Olen kertonut aina avoimesti alkoholiongelmastani. Yritän sen avulla turruttaa pahaa oloani, mutta ongelma on syvemmällä kuin juomisessa, hän kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan syitä vieroitukseen. 

Nainen ei kuitenkaan ole kertonut, kuinka pitkästä vieroituksesta tulee olemaan kyse. 

Naisen mukaan hän on kirjoittanut työnsä ohessa paljastuskirjaa, jossa hän aikoo kertoa omien sanojensa mukaan täysin rehellisesti kaikki elämäänsä mullistaneet tapahtuvat. Hän väitti muun muassa Belafonten olleen väkivaltainen niin fyysisesti kuin henkisestikin häntä kohtaan. 

Lue myös: Fanit huolestuivat Mel B:n ulkonäöstä - "Hän ei näytä enää samalta"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat