Kuva: Getty Images

Salainen tyttöystävä Mac Millerin kuolemasta Instagramissa: "Rakastan sinua ikuisesti"

10.09.2018 16:45 - Erica Alaluusua

Perjantaina menehtyneen Mac Millerin salaiseksi tyttöystäväksi väitetty Julia Kelly on kommentoinut Instagramissaan rap-artisitin ennenaikaista poismenoa. 

Mac Miller, 26, löydettiin viime perjantaina menehtyneenä omasta kodistaan. Rap-artistin väitetty tyttöystävä, malli Julia Kelly, 22, on sittemmin kommentoinut tähden menehtymistä omalla Instagram-tilillään. Mirror-lehden mukaan Miller alkoi tapailla salaista tyttöystäväänsä viime toukokuussa.

Kelly julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan sekä herkän tekstin liittyen tähden menehtymiseen. Voit lukea käännöksen alta.

"Sydämeeni sattuu. Se on särkynyt. Menetin tänään mahtavimman ihmisen, joka on koskaan astunut elämääni. Malcom McCormick, antaisin mitä tahansa saadakseni sinut takaisin. Muistojamme ei voi koskaan pyyhkiä pois. Olen ikuisesti sinulle kiitollinen. Kiitos naurustasi ja loppumattomasta rakkaudesta. Toit minut ulos kuorestani ja vapautit minut ujoudestani. Lempein sielu. Mielesi kaltaista ei ole. Herääminen vierestäsi oli unelmaa. Kiitos, että sait minut aina tuntemaan itseni kotoisaksi. Tulen kaipaamaan suudelmiasi otsallani ja hellyyttäsi. Antaisin mitä tahansa, että voisin puhua sinulle vielä viimeisen kerran näyttääkseni rakkauteni. Rakastan sinua ikuisesti, Malcom" 

Kuvissa nähdään, kuinka Miller pitelee kättään Kellyn sylissä, parin vaihtama viestiketju viime toukokuulta sekä Miller soittamassa Kellylle syntymäpäiväkappaletta pianolla.

Kellyn julkaisun voit katsoa alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miller on aikaisemmin seurustellut myös artisti Ariana Granden, 25, kanssa, jota on fanien toimesta jopa syytetty Millerin kuolemasta. Toistaiseksi Millerin kuolinsyytä ei ole vielä vahvistettu, mutta syyksi on epäilty yliannostusta.

Lue myös: Lisätietoja Mac Millerin, 26, kuolemaa edeltäneestä illasta julki

Lue myös: Ariana Grande avautuu "myrkyllisestä" suhteestaan Mac Milleriin - "Se oli rankkaa ja pelottavaa"

Lähteet: Instagram, Mirror

Kilpailut

Uusimmat