Kuva: Getty Images

Ariana Grande avautuu "myrkyllisestä" suhteestaan Mac Milleriin - "Se oli rankkaa ja pelottavaa"

24.05.2018 14:15 - Iiro Myllymäki

Laulajatähden ja räppärin suhde ajautui karille vähän aikaa sitten.

Laulajatähti Ariana Grande, 24, on avautunut juuri päättyneestä suhteestaan Mac Millerin, 26, kanssa Twitterissä. Elijah Flint -niminen mies twiittasi paheksuvan päivityksen Ariana Granden käytöksestä, ja Grande päätti vastata miehelle. Flint kritisoi naista siitä, että hän jätti Millerin ”toisen jätkän” takia, vaikka Miller omisti koko edellisen albuminsa Grandelle. Flint tuo twiitissään esille myös sen, että eron jälkeen Miller jäi kiinni alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Yleensä yksityiselämästään vaiti pysynyt Ariana Grande valotti vastauksessaan suhteen ongelmia.

”Miten absurdia, että vähättelet naisten itsekunnioitusta ja omanarvontuntoa sanomalla, että jonkun pitäisi pysyä myrkyllisessä parisuhteessa, koska mies kirjoitti albumin hänestä, mikä ei edes pidä paikkaansa”, Grande aloitti vastauksensa.

Nainen kirjoittaa, että hän on yrittänyt tukea Mac Millerin raitistumista ja rukoillut hänen puolestaan vuosien ajan.

”On iso ongelma, että naisia syyllistetään siitä, jos mies ei kykene hallitsemaan elämäänsä. Lopetetaan tuollainen. Tietenkään en suhteen aikana kertonut julkisuuteen, miten rankkaa ja pelottavaa suhteessa oli”, nainen jatkaa.

Ariana Granden vastaus vakuutti monien fanien lisäksi myös kommentin heittäneen miehen, joka pyysi naiselta julkisesti anteeksi niin ikään Twitter-päivityksellä. Mies myöntää, ettei voi tietää todellisuudessa, millainen suhde parilla oli ja että Grande ei ole vastuussa Millerin ongelmista.

”Olen hyvin pahoillani, että twiittini loukkasi sinua ja koit twiittini leimaavan naisia, jotka päättävät myrkyllisen parisuhteen”, Flint kirjoittaa.

Ariana Grande otti anteeksipyynnön vastaan ja kirjoitti miehelle vielä yhden twiitin.

”Kiitos, että kuulit minua. Arvostan vastaustasi hyvin paljon. Lähetän rakkautta sinulle”, Grande vastasi.

Lue myös: Ero ei ollutkaan sopuisa? Ariana Grande lopetti eksänsä seuraamisen Instagramissa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat