Kuva: Getty Images

Nicki Minaj rikkoi hiljaisuuden tappelun jälkeen - "Hän voi kuolla, se siitä!"

11.09.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Cardi B hyökkäsi Nicki Minajin kimppuun juhlissa.

Kerroimme eilen, että räppärit Cardi B ja Nicki Minaj olivat kehitelleet illallistapahtumassa riidan keskenään. Mitä ilmeisimmin naiset olivat ensin solvanneet toisiaan sanallisesti, jonka jälkeen Cardi B:llä keitti ylitse ja hän heitti Minajia muun muassa kengällään ja yritti hyökätä tämän kimppuun. Koko episodi tallentui erään juhlijan videolle. 

Cardi B selitti tapausta Instagramissa. Naisen mukaan Minaj oli solvannut häntä äitinä ja kyseenalaistanut räppärin vanhemmuuden, jonka jälkeen hän oli suuttunut. Nyt Minaj on ottanut kantaa parin väleihin, ja välit eivät ole lämpenemässä. 

Pari pystyi poseeraamaan kuvaajille vielä yhdessä toukokuisessa Met-gaalassa. (kuva: Getty Images )

Minaj kertoi radiohaastattelussa, että hänestä tuntui nololta ja nöyryytetyltä, kun Cardi B hyökkäsi hänen kimppuunsa. Toisessa haastattelusa Minaj kertoi, että Cardi B voisi helposti kuolla, jos hän jatkaa tappelua. 

- Jos hän käy tiettyjen ihmisten kimppuun, hän voi kuolla, se siitä, hän kertoi. 

- Minusta tuntui täysin nöyryytetyltä. En ikinä keskustelisi kenenkään lapsesta, joten en ymmärrä, miksi Cardi B hyökkäsi kimppuuni. Tämä on väärää käytöstä meiltä, hän jatkoi. 

Minajin mukaan hän ei voi ymmärtää Cardi B:n käytöstä. Hänen mukaansa mitään suullista solvausta ei tapahtunut hänen suunnaltaan. 

Cardi B poistettiin järjestyksenvalvojien ja poliisien toimesta paikalta tapauksen jälkeen. 

Lue myös: Cardi B hyökkäsi Nicki Minajin kimppuun juhlissa - tapaus tallentui videolle

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat