Kuva: Getty Images

Orgasmit aiheuttivat riidan Lily Allenin ja laulajakollegan välille - "Olin kateellinen"

16.09.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Lily Allenin sanasota Cherylin kanssa sai alkunsa Allenin omasta seksuaalisesta epävarmuudesta.

Brittiläinen laulajatähti Lily Allen, 33, julkaisee pian paljastavan omaelämäkertakirjan My Thoughts Exactly, jossa hän avautuu muun muassa pieleen menneestä avioliitostaan, päihderiippuvuudestaan ja kokemuksestaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kirjassa valotetaan myös Lily Allenin ja toisen brittilaulaja Cherylin, 35, välistä riitaa, jonka syy paljastuu kirjassa varsin yllättäväksi.

Brittimediassa paljon palstatilaa saanut riita sai alkunsa vuonna 2006 siitä, kun suorasanainen Lily Allen mainitsi Girls Aloud -tyttöbändissä laulaneen Cherylin kappaleessaan, joka kantaa tämän nimeä Cheryl Tweedy. Kappaleen sanoissa nainen sanoo haluavansa näyttää Cheryliltä, ja Cheryl otti tämän kohteliaisuutena. Lily Allen alkoi haastaa riitaa blogissaan.

"Cheryl, en oikeasti halua näyttää sinulle. Olin ironinen. Kukaan ei oikeasti halua näyttää sinulta, he vain luulevat että he haluavat", Allen kirjoitti.

Cheryl Tweedy (kuva: Getty Images)

Cheryl vastasi kommentteihin vieraillessaan Gordon Ramsayn The F Word -ohjelmassa. Nainen kutsui ohjelmassa Allenia "pimuksi, jolla on kulli". Lily Allen antoi Cherylin kuulla tämän jälkeen kunniansa niin ikään blogissaan.

"Cheryl, en ole ehkä yhtä nätti kuin sinä, mutta minä kirjoitan ja laulan omat lauluni ilman autotunen apua. On varmaankin hyvin palkitsevaa ottaa vaatteensa pois, tanssia seksikkäästi ja naida rikas jalkapalloilija. Äitisi on varmasti todella ylpeä, senkin typerä ämmä", Lily Allen kirjoitti.

The Guardian on siteerannut Allenilta pian julkaistavaa kirjaa, jossa nainen kertoo riidan syyn piilleen kateudessa ja Allenin omassa seksuaalisessa epävarmuudessa.

"Olin kateellinen. Olin turhautunut. Kärsin omien seksuaalisten ongelmieni kanssa. En ollut koskaan edes saanut orgasmia. Ja sitten siinä olivat nuo upeat tytöt [Girls Aloud -bändin jäsenet, toim. huom.] - minun ikäiseni ja ikään kuin kollegani - jotka ottivat vaatteensa pois huolettomasti ja joita rakastettiin ja palkittiin tästä hyvästä", Allen kirjoittaa kirjassaan.

Lily Allenin ja Cherylin kiistely sai loppunsa jo ennen näitä paljastuksia. Vuonna 2014 Allen sanoi Q Magazinen haastattelussa pitävänsä Cherylistä ja toivovansa, että koko riitaa ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Cheryl on ollut viime aikoina otsikoissa erottuaan miesystävästään, entisestä One Direction -laulajasta Liam Paynesta.

Lue myös: Laulajakaunotar Lily Allen tunnustaa Instagramissa: "Olen maannut maksullisten naisten kanssa"

Kilpailut

Uusimmat