Kuva: Getty Images

Game of Thrones -tähdet sarjan päätöksestä: "Rakastat sitä, oli lopputulos mikä tahansa"

18.09.2018 16:45 - Erica Alaluusua

Nathalie Emmanuel ja Jack Anderson yllättyivät täysin tavasta, jolla fantasiadraama päättyy.

Game of Thornes -sarjan tähdet Nathalie Emmanuel, 29, ja Jacob Anderson, 28, olivat Elle.com -sivuston haastateltavana Emmy-gaalan punaisella matolla. Keskustelu tietysti kääntyi vuonna 2019 ilmestyvään sarjan päätöskauteen, jonka lopputuloksesta kaksikko oli samaa mieltä. Se yllätti heidät täysin.

– Pidin lopusta todella paljon, mutten osannut odottaa sitä, Emmanuel kertoi Elle.comille.

Molemmat näyttelijät myös kertoivat halunneensa, että sarjan "Lohikäärmeiden äiti" Daenerys Targaryen istuisi rautaistuimelle sarjan päättymiseen mennessä. Tästä ei kuitenkaan tulisi vielä vetää johtopäätöksiä, sillä yllättävä päätös voi tarkoittaa mitä tahansa. Emmanuelin mukaan sarja tulee kuitenkin päättymään katsojia miellyttävällä tavalla.

– Mielestäni he kertovat tarinan niin hyvin, että rakastat sitä, oli lopputulos mikä tahansa. Game of Thrones on tunnettu siitä, että se järkyttää ja siitä, että se yllättää. Se särkee sydämen miljooniksi palasiksi ja korjaa sen sitten kasaan.

Ilmeisesti fanit eivät kuitenkaan ole ainoita, joita yllättävät käänteet ovat järkyttäneet. Anderson nimittäin kertoi, ettei ole vieläkään toipunut ensimmäisellä kaudella tapahtuneesta hahmon menehtymisestä. 

– Olin hämmentynyt. Käytin 10 tuntia rakastuakseni tähän hahmoon, ja sitten hän on poissa, Anderson kertoi haastattelussa.

Lue myös: Game of Thrones -tähti paljastaa: "Minun oli tarkoitus näytellä sarjassa vain kuusi tuotantokautta"

Lähde: Elle.com

Kilpailut

Uusimmat