Kuva: Getty Images

Ultraplusmalli Tess Holliday julkaisi alastonkuvan - "Tiedän, että tämä suututtaa ihmiset"

27.09.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Tess Holliday on joutunut rajun ulkonäköarvostelun kohteeksi tässä kuussa.

Ultraplusmalli Tess Holliday, 32, poseerasi tämän kuun Cosmopolitan-julkaisun kannessa, josta nousi melkoinen kohu. Muun muassa brittijournalisti Piers Morgan otti kantaa siihen, että on väärin nostaa Hollidayn kokoisia ihmisiä kansikuvaan, koska sairaalloista lihavuutta ei pitäisi korostaa. 

Holliday pysyi vahvana ja nousi puolustamaan itseään, mutta nyt hän on myöntänyt olevansa todella uupunut koko kuukauden koettelemuksista. Holliday julkaisi alastonkuvan Instagramissa, jonka yhteyteen nainen oli liittänyt, että koko kuukausi on todellakin testannut hänen mielenterveyttään. 

"Tämä kuukausi on ollut erittäin rankka  minulle. Se on testannut minun mielenterveyttäni, mutta tässä minä vielä olen, olen vieläkin se lihava kansikuvatyttö. Tiedän, että tämä otos tulee suututtamaan ihmiset. 

Tätä kuvaa tullaan jakamaan ympäri maailmaa samalla arvostellen ja pohtien, että minä vaikutan negatiivisesti nuoriin kehonkuvallani. Minun kehoni on aina ollut sotatanner, mutta minä itse olen tehnyt rauhan sen kanssa. Teidän ajatustenne ja asenteidenne täytyy muuttua. Tämä on kuva, jota ei tultu käyttämään kansikuvauksissa, mutta olen vieläkin ylpeä siitä, kuinka kauniina kuvaaja minut ikuisti." 

Kuva on todellakin jakanut mielipiteitä ihmisten keskuudessa. Monet ovat kirjoittaneet todella pitkiä kommentteja omista kokemuksistaan ja siitä, ettei heidän mielestä Hollidayta kiusata, vaan ihmiset koettavat auttaa häntä terveellisten elämäntapojen pariin. 

"Emme todellakaan yritä kiusata sinua, mutta sinun on myös ymmärrettävä, että yritämme auttaa. Sairaalloinen lihavuus ei ole hyväksi kenellekään ja sinun pitäisi tehdä asialle jotain."

"Ettekö voisi jättää häntä rauhaan? Hän on todellakin sinut oman vartalonsa kanssa ja hyvä juuri sellaisena kuin on." 

"Kaikki kehot ovat kauniita, mutta valitettavasti sinun kehoasi ei ole kohdeltu oikein. Olisi hyvä jos kiinnittäisit huomiota terveellisiin elämäntapoihin, mutta jos et itse halua muuttua, ei kukaan voi sitä sinulta vaatiakaan." 

"Rakastan sinun itsevarmuuttasi. Älä luovu siitä ikinä." 

Katso kuva alta tai täältä

Lue myös: Miesjuontaja tylyttää taas ultraplusmalli Tess Hollidayn vartaloa - alusvaatekuva oli liikaa

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat