Kuva: Getty

Frendien tuottajalta yllättävä paljastus Rossin ja Rachelin suhteesta - "Kun suhdetta suunniteltiin..."

29.09.2018 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jos käsikirjoittajat olisivat pitäytyneet alkuperäisessä suunnitelmassaan, sarja olisi muodostunut hyvin toisenlaiseksi.

Edelleen suurta suosiota nauttiva komediasarja Frendit koukutti katsojansa muun muassa sarjan romanttisilla käänteillä. Yksi sarjan pääpareista oli Ross ja Rachel, jotka sarjan toisella kaudella päätyvät yhteen mutta päättävät mennä tauolle suhteesta kolmannella kaudella. Tämä tauko on yksi sarjan merkittävistä juonikuvioista, ja lopulta sarjan viimeisessä jaksossa fanien odotus palkitaan ja pari palaa yhteen.

Nyt sarjan vastaava tuottaja ja ohjaaja Kevin S. Bright on tehnyt yllättävän paljastuksen Rossin ja Rachelin suhteesta Metro.co.uk-sivustolle. Hänen mukaansa parin ei alun perin ollut tarkoitus mennä tauolle lainkaan.

- Kun Rossin ja Rachelin suhdetta suunniteltiin, sen ei ollut tarkoitus mennä noin. Tuo tuli vasta myöhemmin, Bright kertoo.

Hänen mukaansa sarjan tekijät olivat hyvin tietoisia siitä, että katsojat haluavat pariskunnan olevan yhdessä. Sarjan tekijät kuitenkin tajusivat heti kaksikon ensisuudelman jälkeen, että olisi sarjalle parempi, jos pari ei olisikaan yhdessä. Heidän mielestään kaksikon välillä vallinnut seksuaalinen jännite oli nyt poissa.

- Mielestäni Marta ja David (sarjan käsikirjoittajat) tekivät hienon ja rohkean siirron parin suhteessa. Heti kun kaikki olivat saaneet toiveensa toteutumaan, se vietiinkin heiltä pois, Bright sanoo.

Lue myös: Frendit-suosikkisarjaa syytetään homofobiseksi, rasistiseksi ja lihavia halventavaksi - onko näin?

Lähteet: Metro.co.uk, Friends Wiki

Kilpailut

Uusimmat