Kuva: Getty Images

Some kohahti Lindsay Lohanin Instagram-videosta - "Hän todella yritti kidnapata kaksi lasta"

29.09.2018 16:45 - Iiro Myllymäki

Lindsay Lohan kuvasi kohtaamisensa pakolaisperheen kanssa suorana lähetyksenä Instagramiin.

Näyttelijä Lindsay Lohan, 32, on herättänyt kritiikkiä nauhoitettuaan Instagramiin livevideon, jossa hän kohtaa perheen, joita hän väittää pakolaisiksi. Videolla nähdään, miten Lohan lähestyy ilmeisesti kadulla asuvaa nelihenkistä perhettä ja tarjoutuu antamaan heille rahaa ja hotellihuoneen. Lohan kuvailee perhettä syyrialaiseksi. The National kirjoittaa, että video on mitä ilmeisimmin kuvattu Moskovassa. Videolla Lohan alkaa seurata avusta kieltäytyvää perhettä ja lopulta murtuu itkuun.

Videon alussa Lindsay Lohan poistuu autosta ja lähestyy huopien alla istuvaa perhettä. Samalla hän puhuttelee livevideonsa katselijoita.

- Hei kaikki, haluan näyttää teille perheen, jonka juuri tapasin. Se on syyrialaisperhe, josta olen hyvin huolissani. He todella tarvitsevat apua, Lohan sanoo videolla.

Tämän jälkeen nainen tarjoutuu antamaan perheelle hotellihuoneen. Lohan puhuu perheelle englannin lisäksi arabiankielisiä sanoja, joita perhe ei vaikuta ymmärtävän.

- Haluatteko tulla mukaani? Tulkaa mukaani, minä pidän teistä huolta, Lohan jatkaa.

Lohan puhuttelee myös suoraan toista perheen pienistä pojista ja kysyy tältä, haluaisiko tämä katsoa elokuvia hotellihuoneessa.

- Sinun ei pitäisi nukkua lattialla, kai ymmärrät sen? Olet hyvä poika ja tämä ei ole reilua, Lohan sanoo pojalle.

Perhe osoittaa olevansa haluton lähtemään Lindsay Lohanin mukaan, mutta nainen ei luovuta. Hän nuhtelee perheen äitiä siitä, että antaa poikiensa nukkua maassa.

- Jos joku tarjoaa heille kotia ja sänkyä, kuten minä teen juuri nyt, anna se heille. Olen hyvä ihminen. Tämä ei ole oikein, Lohan sanoo.

Lohan murtuu itkuun

Lohanin edelleen suostutellessa perhettä lähtemään mukaansa perhe nousee maasta ja alkaa poistua Lohanin luota. Tässä vaiheessa Lohan muuttuu kovasanaisemmaksi ja syyttää perheen vanhempia "arabialaisen kulttuurin pilaamisesta".

- En lähde ennen kuin saan teidät mukaani. Nyt tiedän, keitä olette. Älkää temppuilko kanssani, Lohan sanoo.

Videon lopussa tilanne äityy jonkinlaiseksi tappelutilanteeksi. Videon nähneet somekommentoijat ovat tulkinneet, että perheen äiti joko löi Lohania tai ainakin tönäisi häntä voimakkaasti. Video ei ole enää nähtävillä Instagramissa. Lopulta perhe poistuu paikalta ja Lohan jää puhumaan kameralle itkuisena. Voit katsoa pätkän videosta alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Lindsay Lohanin toimet ovat herättäneet paljon keskustelua Twitterissä, missä ihmiset ovat laajalti tuominneet Lohanin käytöksen.

"Lindsay Lohan juuri julkaisi Instagramissa videon, jossa hän yrittää kidnapata pojan Venäjällä."

"Lindsay Lohan todella yritti kidnapata kaksi lasta Instagram livessä, hyvänen aika."

"Lindsay Lohan yritti varastaa kaksi pakolaislasta livenä Instagramissa, ja sitten äiti hyökkäsi hänen kimppuunsa. Mikä aika olla elossa."

Lindsay Lohan on aiemmin tavannut syyrialaisia pakolaisia Turkissa ja muun muassa vieraillut pakolaisille rakennetussa sairaalassa.

Lue myös: Lindsay Lohan kohautti #MeToo-kommenteillaan - "Vihaan varmaan itseäni tämän sanomisesta..."

Lähteet: The National, The Sun

Kilpailut

Uusimmat