Kuva: Lauri Kujanpää

Miss Suomi Alina Voronkova: "Sanon ei kaikille alastonkuville"

02.10.2018 16:45 - Henna Koste

Tuore Miss Suomi julkaisee mielellään bikinikuvia, mutta siinä menee hänen rajansa.

Alina Voronkova, 23, valittiin uudeksi Miss Suomeksi viime lauantaina. Kaunotar on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja etenkin Instagram-sovellus on hänellä ahkerassa käytössä. 

- En hirveästi mieti, miltä fiidini näyttää. Se menee tunteen mukana. Minusta bikinikuvat on fine, olen niissä vaatteissa ja nautin elämästä. Haluan tuoda sen esille, Voronkova kertoo Voice.fi:n haastattelussa. 

Hän tiedostaa sosiaalisen median aiheuttavan monille nuorille paineita. 

- Minullakin on ollut ulkonäköpaineita. Ennen kuin Instagram tuli, huomasin muotilehdissä laihoja – ei edes terveitä vartaloita. Olen Instagramin stoorien puolella ottanut kehopositiivisuuden esille. Joskus maha pömpöttää eikä sille voi mitään. Bikinikuvauksissa Turkissa olin vatsataudissa. Siinä kohtaa en olisi halunnut olla bikineissä, mutta se olin minä. Kannoin itseni, hän toteaa. 

Vaikka Voronkova on julkaissut paljastavampia bikinikuvia, on hänellä vahva periaate siitä, millaista kuvaa hän ei ikinä lataisi nettiin.

- Minulta on kysytty, suostunko topless-kuvauksiin. Sanon ei kaikille alastonkuville, missä lähtee ylä- tai alaosa pois. Se on itsestäänselvyys. Ei ulkonakaan kävellä ilman vaatteita, miksi sitten jakaa sellaista, hän lataa.

Lue myös: Miss Suomi Alina Voronkova paljastaa, millä kilpailisi, jos ei kauneudella - vastaus yllättää

Kilpailut

Uusimmat