Kuva: Shutterstock

49-vuotias nainen tienaa hurjia summia Instagramin avulla - syy saattaa yllättää

08.10.2018 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nainen kerää pelkästään lahjoituksilla yli 25 000 euroa.

Nykypäivänä sosiaalinen media tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia, jos niihin osaa vain tarttua. Henkilöt kaupallistavat itseään jatkuvasti enemmän ja enemmän, ja esittelevät kaikenlaisia tuotteita meikkivoiteista koiranruokiin erilaisten yhteistöiden takia.

Mutta tällä naisella on hieman toisenlaiset bisnekset. Gweneth Lee, 49, tekee suuren tilin sillä, että hän postaa jaloistaan kuvia Instagramiin. Kuvien ansioista hän kerää kuukausittain kymmeniä asiakkaita, jotka maksavat suuria summia siitä, että pääsevät nuolemaan ja hieromaan Leen jalkoja. Nämä asiakastapaamiset maksavat noin 250 euroa tunnilta ja Lee tekeekin kuukaudessa helposti yli 2000 euron tilin. Hän myös kerää vuosittain lahjoituksia pelkästään kuvien postaamisen takia noin 25 000 euroa vuodessa.

- En edes ajatellut, että ihmisillä on tällaisia fetissejä, Julkaisin aluksi vahingossa kuvia jaloistani esimerkiksi altaan reunalla ja ne keräsivätkin yhtäkkiä valtavan suosion. Lopulta tajusin, mistä oikein on kyse, Lee kertoi Metro-lehdelle.

Lee sanoi haastattelussa, että tällä hetkellä hänellä on ollut noin 100 asiakasta ja heitä tulee jatkuvasti lisää. Nainen myös paljastaa, millainen hänen normaali asiakas on.

- Hän on yleensä keskiluokkainen liikemies, jolla on kotona vaimo ja muutama lapsi. Nämä asiakkaat haluavat toteuttaa fetissiään ja minä tarjoan heille mahdollisuuden, Lee sanoo. 

- Jokaiseilla on jokin intohimo ja asiakkaillani ne ovat jalat, päättää Lee.

Lue myös: Ihmiset kertovat, missä he huomasivat kiinnostuksensa jalkoihin - lue tarinat vaietusta fetissistä

Lue myös: Etkö olekaan seksuaalisesti yhteensopiva kumppanisi kanssa? 3 surullista merkkiä

Lähde: Metro UK

Kilpailut

Uusimmat