Kuva: Shutterstock

Millaista seksikohtausten tekeminen on? Hollywood-tähdet kertovat kokemuksistaan

09.10.2018 18:45 - Reija Saarinen

Seksikohtauksia kuvatessa saattaa tapahtua myös paljon yllättävää.

Seksikohtausten tekeminen ei aina ole niin yksinkertaista, kuin voisi olettaa. Paikalla on aina suuri kuvausryhmä ja siitä huolimatta pitäisi osata luoda rento ja intiimi tunnelma.

Monet Hollywood-tähdet ovatkin jakaneet omia kokemuksiaan seksikohtausten kuvaamisesta ja niistä hauskimpia on koottu yhteen. Niiden perusteella on ainakin selvää se, että myös suuret näyttelijätähdet jännittävät asioita ja pelkäävät mokaavansa.

Muutaman hauskan tarinan seksikohtausten takaa pääset lukemaan alta.

Anne Hathaway, Love & Other Drugs

Love & Other Drugs -elokuvassa  Anne Hathaway näytteli seksikohtauksen yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Hathawayn mukaan nolo tilanne ei liittynyt itse kuvauksiin, vaan harjoituksiin. Niissä hän onnistui nimittäin riisumaan itsensä alastomaksi ilman syytä.

- Minun täytyi ottaa trenssitakkini pois ja olla alaston sen alla. Luulin, että kuvaamme, mutta kyseessä olikin pelkkä harjoitus. Olin siinä sitten ihan turhaan alastomana suuren ihmisjoukon edessä, hän muistelee.

Ryan Reynolds, The Change-Up

Ryan Reynoldsilla oli edessään kiihkeitä kohtauksia Olivia Wilden kanssa The Change-Up -elokuvassa. Kuvauksissa Reynoldsin piti riisua Wilden vaatteita, mutta kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

- Kohtauksessa hän istuu aloillaan ja miniä otan hänen toppina ja rintaliivinsä pois. Hänellä oli nänneinsä päällä sellaiset suojat, joihin hän oli piirtänyt pienet hymynaamat. Samalla sekunilla kun näin ne, unohdin ihan jokaisen vuorosanan. Jossain kohtaa hän otti käteni ja laittoi sen rinnoilleen, nappasin sen irti, ja tajusin hymynaamojen olevan kiinni käsissäni. Automaattisesti laitoin kädet takaisin rinnoille, hän jatkaa.

Robert Pattinson, Maps to the Stars

Robert Pattinsonilla ja Julianne Moorella oli yhteinen intiimikohtaus elokuvassa Maps to the Stars. Pattinsonin suhteen kaikki ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan.

- Hikoilin aivan sairaasti. Yritin pyydystellä hikipisaroitani, jotta ne eivät valuisi hänen päälleen. Jälkeen päin hän kysyi minulta, oli minulla kaikki hyvin, vai olinko saamassa paniikkikohtausta. Häpesin niin paljon, Pattinson kertoo.

Lue myös: Nautinnollista vai ei: Näyttelijät kertovat, miltä seksikohtausten kuvaaminen tuntuu

Lähde: Whimn

Kilpailut

Uusimmat