Kuva: Getty Images

Oletko huomannut? Julkkikset, joilla on eriväriset silmät

12.10.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Mila Kuniksella toinen silmä on tummempi kuin toinen.

Heterokromia tarkoittaa silmien kehityshäiriötä, joka johtaa siihen, että ihmisen silmät ovat eriväriset. Erivärisyys voi johtua myös muista syistä, mutta heterokromia on yleisin. Monilla julkkiksilla on myös eriväriset silmät. 

Mila Kunis

Näyttelijä Mila Kunis ei kärsi heterokromiasta, mutta hänen toinen silmänsä on tummempi kuin toinen. Kunis on kertonut, että hän on kärsinyt tulehduksesta silmässä, joka vei häneltä melkein kokonaan näön siitä silmästä. Näkö saatiin kuitenkin pelastettua leikkauksella, mutta hänen silmänsä on sen johdosta erivärinen. 

Mila Kunisin toinen silmä on tummempi kuin toinen. (kuva: Getty Images )

Kate Bosworth

Näyttelijä Kate Bosworthin toinen silmä on osaksi ruskea ja toinen sininen. Naisen kauniit silmät ovat kiinnittäneet huomiota ja hän on kertonut olevansa niistä erityisen ylpeä. 

(kuva: Getty Images )

Jane Seymour 

Näyttelijä Jane Seymourin upeat punaiset kutrit varastavat usein huomion, joten moni ei olekaan huomannut, että naisen silmät ovat eriväriset. 

(kuva: Getty Images )

Josh Henderson 

Näyttelijä Josh Hendersonin toinen silmä on vihreä ja toinen sininen. 

(kuva: Getty Images )

Alice Eve

Star Trek -tähti Alice Eve kertoi, että hän ehti seurustella erään miehen kanssa yhdeksän kuukautta, kunnes mies oli huomannut hänen silmiensä olevan erilaiset keskenään. 

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Syksyn trendikkäin tyyli syntyy superhelposti - ota mallia julkkiskaunottarilta

Lähde: Good housekeeping

Kilpailut

Uusimmat