Kuva: Lauri Kujanpää

Laura Birn kertoo, mistä hän nauttii näyttelijätyön lisäksi: "Se on suuri intohimoni"

31.10.2018 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Laura Birn nähdään 9. marraskuuta elokuvassa Bayoneta - Viimeinen isku.

Kymmenissä elokuvissa näytellyt Laura Birn, 37, on kokenut monenlaisia rooleja. Hänet on nähty muun muassa sellaisissa leffoissa kuten Helmiä ja sikoja (2003),  Puhdistus (2012), Vuosaari (2012) ja Leijonasydän (2013). Birn kertoo Voice.fi:lle, että kaikki hänen roolinsa ovat olleet tärkeitä hänen uransa kannalta

- Toki jotkut roolit ovat olleet rakkaampia kuin toiset, mutta jälkikäteen miettii myös niin, että ne karmeimmat roolit ovat sellaisia, joista on oppinut eniten. Kaikilla rooleilla on siis merkitystä näyttelijän uran kannalta. Minun urani on ollut pitkä ja kaunis ilon, surun ja oppimisen tie.

Laura Birn kertoo, että hänellä on toinenkin suuri intohimo näyttelemisen lisäksi.

- Tanssiminen on suuri intohimoni. Nyt ei ole ollut aikaa sille harrastukselle, mutta olen tanssinut nuoresta asti. Se on sellainen juttu, mihin haluan palata tulevaisuudessa.

Birn on kokenut paljon eikä unelmoi mistään "suuresta ja mahtavasta". Näyttelijä kertoo, että hän haaveilee siitä, että saa tehdä työtään pitkään ja näytellä useissa erilaisissa rooleissa.

- Unelmani on, että saan mahdollisimman paljon ihania ja kivoja rooleja. En haaveile mistään tietystä suuresta asiasta, vaan lähinnä siitä, että saan tehdä näitä töitä jatkossakin suurella intohimolla ja ihanissa elokuvissa.

Meksikolais-suomalainen elokuva Bayoneta - Viimeinen isku nähdään ensi-illassa 9. marraskuuta ja se kertoo tarinan meksikolaisesta nyrkkeilijästä, joka pakenee menneisyyttään Suomeen. Elokuvassa näyttelevat Laura Birnin lisäksi Luis Gerardo Méndez, Brontis Jodorowsky, Ilkka Koivula, Joonas Saartamo ja Ville Virtanen.

Elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Näyttelijätähti Laura Birn: 'Tätä suomalaista taiteilijaa ihailen valtavasti'

Lue myös: Yle: Laura Birn mukana uudessa Netflix-sarjassa

Kilpailut

Uusimmat