Kuva: Shutterstock

Vihainen kummitus kävi miehen päälle luolassa - karmiva tilanne tallentui videolle

25.10.2018 21:45 - Lauri Kujanpää

Pelottava hetki kuvattiin Walesissa.

Kummituksista yritetään jatkuvasti kerätä todisteita ja tässä on niistä jälleen yksi. Tony Ferguson -niminen mies oli kuullut Etelä-Walesissa, että eräässä luolassa kummittelee. Useat ihmiset olivat kertoneet samoja tarinoita ja havaintoja, mutta yhtäkään todistetta yliluonnollisista ilmiöistä kiinnostunut Ferguson ei ollut nähnyt.

Ferguson päätti itse mennä luolaan kameran kanssa ja tarkastella tilannetta omilla aisteilla.

- Heti kun astuin luolaan sisään, pystyin tuntemaan, että joku seuraa minua, Ferguson kertoi Mirror-lehdelle.

Ferguson oli ollut luolassa yksin ja nauhoittanut kameralla koko matkansa. Yhtäkkiä tapahtui jotain todella kummallista.

- Näin jonkinlaisen sumun tulevan minua kohti. Se meni kehoni läpi, ja menin asiasta niin sekaisin, että melkein pyörryin. Siinä vaiheessa jo viimeistään tajusin, että minun on lähdettävä he*lvettiin täältä.

Tony kääntyi ja näki henkilennon edessään. Se seisoi hetken paikoillaan, kunnes katosi luolan seinien sisään.

- Se oli niin kummallista. Olennolla oli selvästi pitkät käsivarret  - kuin ne olisivat osuneet melkein lattiaan. En tiedä mikä se oli, mutta hyvin vihaisesti se käyttäytyi. Olento ei selvästi halunnut minua sinne, Tony kertoi.

Ferguson on harrastanut usein kummitusjahtia ja tekee sitä mielellään itsekseen. Hän perustelee asian niin, että saa yksin parempia tuloksia kuin ryhmässä. Ferguson halusi jakaa tilanteesa videon medialle.

- Tämä video todistaa, kuinka vaarallista tällainen touhu voi olla. Vaikka itse teen tätä yksin, en suosittele muille samaa.

Karmivan videon voit katsoa alta.

Jos video ei näy, voit nähdä sen täältä.

Lue myös: Ei herkille! Ahdistava valvontakameravideo esittelee aidoksi väitettyjä kummituksia

Lue myös: Yliluonnollinen tapaus hämmentää Englannissa - mitä pubissa oikein tapahtui?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat