Kuva: Getty Images

Suosikkinäyttelijä paljasti karun totuuden opiaattiriippuvuutensa takaa - "varastelin ja huijasin"

25.10.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Jamie Lee Curtis teki shokkipaljastuksen, kun hän kertoi olleensa riippuvainen kipulääkkeistä kymmenen vuotta, eikä kukaan tiennyt.

Hollywoodin suosikkinäyttelijä Jamie Lee Curtis, 59, paljasti vähän aikaa sitten, että hän oli riippuvainen opiaateista eli vahvoista kipulääkkeistä kymmenen vuotta. Vieroittautuminen oli vaikeaa, mutta vielä vaikeampaa oli käsitellä niitä asioita, joita hän riippuvana teki. 

Hän oli addikti vuosina 1989-1999. 

- Varastelin ystäviltäni pillereitä ja valehtelin. Kukaan ei tiennyt riippuvuudestani, Curtis kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Curtis jäi koukkuun opiaatteihin, kun hän kävi teettämässä itselleen kauneusleikkauksen. 

Jamie Lee Curtis vuonna 1994. Tuolloin hän oli ollut riippuvainen opiaateista jo useamman vuoden ajan. (kuva: Getty Images )

- Minulle tehtiin operaatio, jossa jatkuvasti turvonneita silmiäni paranneltiin, hän kertoo. 

Vieroittautuminen ei ollut helppo asia. Curtis kertookin, että hänen elämänsä yksi isoimmista saavutuksista on ehdottomasti opiaateista vieroittautuminen. 

- Se asia on isompi kuin suhteeni aviomieheeni tai lapseni, hän kertoo. 

Curtis ei ole ainoa perheestään, joka on kamppaillut riippuvuuksien kanssa. Hänen isänsä Tony kertoi avoimesti kamppailustaan kokaiinia ja alkoholia vastaan. Sen lisäksi Curtisin velipuoli Nicholas Curtis kuoli valitettavasti heroiinin yliannostukseen 1990-luvun puolella. 

Curtis on itse pysynyt kaidalla tiellä kiitos säännöllisten terapiatapaamisten ja tiukan itsekurin. 

Lue myös: 53-vuotias Hollywood-tähti timmissä kunnossa - katso

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat