Kuva: Getty Images

Backstreet Boys -tähti repsahti taas päihteisiin - "Tämä on päivittäistä kamppailua"

15.11.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Poikabändin jäsenet ovat eläneet vaiherikasta elämää ja useat ovat kärsineet päihdeongelmista.

Backstreet Boys -yhtyeen faneille sateli ilouutisia tällä viikolla, kun poikabändi saapuu Suomeen esiintymään kesäkuussa. Yhtye nousee lavalle Helsingin Hartwall Arenalla. 

Bändin jäsenet ovat eläneet vaiherikasta elämää. Yhtyeen nuorimmainen, Nick Carter on kamppailut huumeiden ja alkoholin kanssa, mutta on nyt päässyt selvemmille vesille niiden suhteen. Myös toinen jäsen, Aj McLean, 40, on kamppaillut alkoholismin kanssa jo vuosikausia. Mies on ollut useaan otteeseen vieroituksessa, jotta hän pääsi alkoholismista eroon.

Aj McLeanilla (toinen oikealta) oli omintakeinen tyyli bändin kulta-aikoina. Kuva vuodelta 1999. (kuva: Getty Images )

Nyt McLean myönsi repsahtaneensa monen vuoden selvän kauden jälkeen tänä vuonna juomaan. 

- En häpeä myöntää sitä, että repsahdin. Tämä on jatkuvaa taistelua, jotta pysyisin selvänä. Se myös teettää minulle ongelmia, että vaimosta ja lapsista huolimatta, sinun pitää pystyä laittamaan itsesi etusijalle, jotta voisit hyvin, mies kertoo. 

Mies kertoo, että hän saa valtavasti tukea perheeltään, mutta hänen on vaikea laittaa itseään etusijalle aina välillä. Se teettää miehelle ongelmia. Hänellä on vaimonsa Rochellen kanssa kaksi alle kouluikäistä lasta. 

McLean kertoo, että osasyy hänen juomiseensa on se, että hän haluaa aina miellyttää muita, joka saa hänet palamaan loppuun. 

- En voi sanoa, etten tule ikinä juomaan tai parantuisin alkoholismista, ei. Tämä on päivittäistä kamppailua, hän kiteyttää. 

Lue myös: Backstreet Boys saapuu Suomeen!

Lue myös: Yleisö villiintyi Backstreet Boysin lavatyylistä - pukeutuivat tutuksi tyttöbändiksi

Lue myös: Backstreets back alright! Backstreet Boysin uusi musiikkivideo saa poikabändin fanit syttymään

Kilpailut

Uusimmat