Kuva: Getty Images

Kourtney Kardashianin epäilyttävä ele käynnisti spekulaatiot - onko nainen raskaana?

24.11.2018 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kardashian on ottanut kantaa huhuihin Instagramissa.

Äveriään Kardashian-perheen jäsen Kourtney Kardashian, 39, on joutunut raskaushuhujen kohteeksi tuoreen Instagram-videon myötä. Kardashian-klaani kokoontui viime torstaina yhteen kiitospäivän kunniaksi, ja Kendall Jenner jakoi tilaisuudesta videon Instagram-tilillään. Kyseisellä videolla Kourtney Kardashian nähdään pitelemässä vatsanseutuaan kädellään samalla, kun hän valmistautuu valokuvaussessioon perheensä kanssa.

Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Video sai tarkkasilmäisimmät fanit spekuloimaan raskaudella. Metro-sivusto kirjoittaa, että Kardashian on aiemmin sanonut olevansa avoin uuden lapsen hankkimiselle. Naisella on kolme lasta yhdessä ex-miehensä Scott Disickin kanssa. Metro kertoo, että Kourtney Kardashian huomasi Instagramissa levinneet raskausspekulaatiot ja otti niihin suoraan kantaa videon kommenttikentässä. Eräs kommentoija oli esittänyt videon kommenteissa suoran kysymyksen siitä, onko Kourtney raskaana, ja tämän kommentin alle Kourtney kirjoitti:

"En, mutta katso kuinka hyvältä käteni näyttää tuossa viimeisessä kuvassa", nainen kirjoittaa viitaten Instagram-päivityksen viimeiseen kuvaan, jossa nainen nähdään lappaamassa lautaselleen kiitospäivän ateriaa.

Kourtney Kardashian jakoi myös omalla Instagram-tilillään kiitospäiväpäivityksen. Kuvassa hän ja Disick poseeraavat yhdessä kolmen lapsensa kanssa. Voit katsoa kuvan alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Kourtney Kardashianin meikitön kuva sekoitti fanit: "Luonnollinen kaunotar"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat