Kuva: Shutterstock

Fanit kauhuissaan: Laulajatähden kauneusoperaation lopputulos silmiinpistävä

08.12.2018 11:15 - Karoliina Kotala

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole on saanut faneiltaa kovaa kritiikkiä uudistuneesta olemuksestaan.

Brittien X Factor -kykykisan tuomarinakin tutuksi tullut laulajatähti Cheryl Cole erosi hiljattain rakkaastaan Liam Paynesta. Eron ohella tähden fanit ovat kuitenkin harmissaan myös laulajattaren muuttuneista kasvoista.

35-vuotias Cole on viihtynyt poissa salamavalojen loisteesta synnytettyään esikoisensa, puolitoistavuotiaan Bear-poikansa. Hiljattain nainen teki kuitenkin näyttävän paluun julkisuuteen julkaisemalla uuden Love Made Me Do It -kappaleensa musiikkivideon. Videon myötä fanit kiinnittivät huomiota tähden muuttuneisiin kasvoihin, joihin Cheryl näyttäisi tehneen jonkinlaisia kauneuskirurgisia toimenpiteitä.

“En vain pääse yli hänen kasvoistaan! Hän näyttää täysin eri ihmiseltä. Hän oli ennen niin kaunis ja nyt hän näyttää vain oudolta”, yksi tähden faneista Twitterissä.

Kauneuskirurgi Mark Ho-Asjoe uskoo kuvien perusteella Cherylin turvautuneen muun muassa ryppyjä silottaviin pistoksiin, sillä naisen otsa näyttää silmiinpistävän sileältä. Lääkäri uskoo myös, että laulajattaren poskiin ja huuliin on lisätty täyteaineita.

Alla tuoreet kuvat naisen uudelta musiikkivideolta:

(kuva: Kuvakaappaus: Youtube)

(kuva: Kuvakaappaus: Youtube)

(kuva: Kuvakaappaus: Youtube)

Alla vanhempi kuva tähdestä:

(kuva: Shutterstock)

Katso myös Love Made Me Do It -kappaleen musiikkivideo alta:

Lähde: Closer

Lue myös: One Direction -tähden 10 vuotta vanhempi rakas lyttäsi huhut parin seksielämästä

Kilpailut

Uusimmat