Kuva: Getty Images

Victoria Beckham poisti miehensä kunniaksi ottamansa tatuoinnin - piti sitä nolona

12.12.2018 08:45 - Katariina Auvinen

Naisen selkärankaa ehti koristaa iso tatuointi kymmenen vuotta.

Entinen Spice Girls -tähti ja nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham, 44, on nykyisin hillityn tyylin ystävä. Hänen miehensä David Beckham rakastaa tatuointeja ja Victoria on itsekin ottanut viisi tatuointia elämänsä aikana. 

Nainen on myöhemmin kertonut katuneensa tatuointejaan. Hän poistatti miehensä nimikirjaimet ranteestaan ja nyt naisen pitkä poisto-operaatio selkätatuoinnin kanssa on tullut päätökseensä. Naisen selkärankaa pitkin kulki hepreaksi lause, "Olen rakkaani ja rakkaani on minun". 

Tatuointi oli otettu hänen miehensä kunniaksi kymmenen vuotta sitten. Hän aloitti poisto-operaation jo kolme vuotta sitten ja nyt tatuoinnin laserointi vaikuttaisi vihdoin olevan valmis. Tarkkasilmäisimmät huomasivat puuttuvan tatuoinnin, kun muotisuunnittelija saapui muotialan vaikuttajille tarkoitettuun gaalaan selän avonaiseksi jättämässä asussa. 

Lähipiiristä on hämmästelty naisen päätöstä poistaa niin merkityksellisiä tatuointeja. Hän on poistattanut myös tähtiä alaselästään, jotka merkitsivät pariskunnan lapsia. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Naisen selkää on koristanut tatuointi kymmenen vuotta. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Victoria Beckhamin nerokas asukikka on kopioimisen arvoinen - vihdoin käytännöllinen "haalari"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat