Kuva: Getty Images

Kuva sai arvostelemaan Pinkin aviomiehen vanhemmuutta - laulaja sai täydellisen raivokohtauksen

15.12.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Pink iski kommentoijalle takaisin.

Ihmiset hyökkäsivät laulaja Pinkin kimppuun arvostellen tämän vanhemmuutta rajuin sanoin sen takia, että nainen antoi hänen taaperonsa syödä suklaata. Nainen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kirjoittaa humoristisesti, että suklaahan olisi hyvää lapsille. 

Kuva on kerännyt jo yli 13 tuhatta kommenttia, joista useat kommentit koskevat sitä, ettei naisen todellakaan pitäisi antaa taaperolleen suklaata. Jotkut ovat menneet niin äärimmäisyyksiin, että he syyttävät Pinkiä huonosta vanhemmuudesta ja siitä, ettei tämä pidä lapsensa hyvinvoinnista huolta. Myös naisen miestä, Carey Hartia on syytetty huonosta vanhemmuudesta, jota Pink ei todellakaan sietänyt. 

"Sinun aviomieheltäsi puuttuu todellakin vastuuntuntoa. Rakastan sinua, musiikkiasi ja lapsiasi, mutta miehesi pitäisi kasvaa aikuiseksi," fani tylytti Hartia. 

Kommentoija oletti vielä, että laulaja aikoo blokata hänet, joten hän lisäsi;

"Tulen kaipaamaan päivityksiäsi." 

Pink sen sijaan vastasi kommentoijalle napakasti takaisin. 

"Olet ilmeisesesti hyvin perillä siitä, millainen aviomieheni on. Vastaa kuitenkin näihin; kuinka usein olet viettänyt aviomieheni kanssa aikaa? Mistä tiedä, millainen isä hän oikein on? Oletko nähnyt lapsiani ja nähnyt heidän kehittymisensä?"

Pink itse asiassa jatkoi kysymyksiään. Hän tiedusteli kommentoijalta, onko tämä kenties itse vanhempi tai onko hän kenties psykologi, opettaja tai jonkin asteinen kasvatustieteiden opiskelija. 

"Nämä ovat todella rohkeita väitöksiä sinulta sosiaalisessa mediassa. Vaikutat ihmiseltä, jolla on todellakin vielä opittavaa elämässä. Toivotan sinulle onnea oppipolulle. Ole hyvä ja kerro meille toki välillä lisää siitä, mitä muuta meillä on opittavaa senkin idiootti tuntematon." 

Kommentti veti hiljaiseksi monet sosiaalisen median käyttäjät ja erityisesti ihmisen, joka arvosteli Hartin isyyttä. Parilla on kaksi lasta yhdessä, seitsemänvuotias Willow-tytär sekä kuvassa oleva parivuotias Jameson-poika. 

Katso kuva alta. 

Lue myös: Laulaja Pink keskeytti konserttinsa - syynä yleisöstä noussut lappu

Lue myös: Laulaja Pink sairastui vakavasti - kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat