Kuva: Getty Images

Ariana Granden ex-kihlatun itsetuhoinen käytös sai Hollywood-tähdet huolestumaan: "Jumalan siunausta"

16.12.2018 15:15 - Senja Rapila

Koomikko Pete Davidson julkaisi viimeyönä huolestuttavia viestejä, jotka viittaisivat miehen itsetuhoisuuteen.

Laulaja Ariana Grande, 25, erosi lokakuussa poikaystävästään Pete Davidsonista vain hetki sen jälkeen, kun tieto Granden ex-poikaystävä Mac Millerin kuolemasta tuli julkisuuteen. Nyt Grande on jälleen järkyttävän tilanteen edessä, kun Davidson on julkaissut Twitter-tilillään itsetuhoisuuteen viittaavia viestejä. 

"En halua olla enää tässä maailmassa. Teen parhaani pysyäkseni täällä, mutta en tiedä kuinka pitkään enää kestän. Olen vain yrittänyt auttaa ihmisiä. Muistakaa, että minähän sanoin", Davidson kirjoitti Too Fab -julkaisun mukaan.

Davidson poisti kuitenkin pian avautumisensa jälkeen viestit ja samalla myös oman Instagram-tilinsä. Käytös sai niin Granden kuin muutkin Davidsonin läheiset ja ystävät huolestumaan.

Muun muassa Nicki Minaj kommentoi välittömästi vastauksen viesteihin:

"Voimme olla niin välinpitämättömiä. Jumalan siunausta Kanyelle ja Petelle. / Antakaa tälle miehelle rakkautta, hyvä jumala", Minaj kommentoi.

Myös monet muut Hollywood-tähdet ovat huolestuneet Davidsonin kommenteista. Muun muassa artisti Machine Gun Kelly kertoi pian viestien julkaisun jälkeen, että on lentokoneessa matkustamassa ystävänsä luokse. Hän lupasi faneille, että pitää huolen "pojastaan".

Lähde: Too Fab

Lue myös: Hollywood-tähtien yhdennäköisyys sekoitti ihmiset - vertaa itse, tunnistatko muusikot toisistaan?

Lue myös: Reese Witherspoon inhoaa yhtä vastanäyttelijäänsä yli kaiken - kieltäytyi jopa näyttelemästä

Kilpailut

Uusimmat