Kuva: All Over Press

Reese Witherspoon inhoaa yhtä vastanäyttelijäänsä yli kaiken - kieltäytyi jopa näyttelemästä

16.12.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Witherspoonin ja Vince Vaughnin vihanpito on jatkunut jo vuosikymmenen.

Näyttelijä Reese Witherspoon, 42, on aina vaikuttanut siltä, että hän selvittäisi minkä tahansa ammatillisen projektin kunnialla ja ammattitaidolla. Witherspoon ei kuitenkaan voinut tunteilleen mitään, kun hän kuvasi Neljä joulua yhdessä päivässä -elokuvaa vuonna 2008. 

Naisen vastanäyttelijänä toimi Vince Vaughn, 48, jota nainen ei voinut sietää. Pari ajautui törmäyskurssille heti kuvausten alettua. Tilanne kävi jopa niin tukalaksi, että Witherspoon kieltäytyi täysin lemmekkäistä kohtauksista vastanäyttelijänsä kanssa. 

Vince Vaughn jätti Reese Witherspoonin tekemään lehdistökiertueen yksin. (kuva: All Over Press )

Elokuvassa he näyttelevät naimatonta sekä lapsetonta pariskuntaa, jotka eivät voi sietää omia sukulaisiaan. Niinpä pari päättää matkustaa aina ulkomaille joulun tullen, mutta eräänä jouluna kaikki muuttuu, kun lennot perutaan sankan sumun vuoksi. Pari joutuu kohtaamaan joulun molempien sukulaisten luona. 

Unilad-julkaisin mukaan tänäkään päivänä ei ole varmuutta siitä, minkä vuoksi Vaughn ja Witherspoon inhoavat toisiaan niin paljon. Lähteiden mukaan parin vihanpito johtuisi kuitenkin ammatillisesta puolesta. 

- Reese ja Vince ovat kaksi täysin erilaista ihmistä. Esimerkiksi kuvauksissa Vince saattoi kömpiä paikalle juuri ennen kuvausten alkamista, kun Reese oli odottanut jo pirteänä. Sen lisäksi heille tuli paljon kinaa kohtauksista. Reese olisi halunnut noudattaa käsikirjoitusta, kun taas Vince on enemmän sitä koulukuntaa, joka improvisoi enemmän, lähde kertoo. 

Viimeinen niitti oli se, että Witherspoon kieltäytyi näyttelemästä lemmekästä kohtausta vastanäyttelijänsä kanssa. Niinpä Vaughn päätti, että elokuvan ensi-illan jälkeen Witherspoon saisi kiertää lehdistötilaisuuksissa täysin yksin. 

Joten tätä kaksikkoa ei ole nähty kyseisen elokuvan jälkeen tekemässä yhteistyötä. 

Lue myös: Reese Witherspoon esitteli stunttihenkilönsä, yhdennäköisyys hämmästyttää - "Kuin kaksoset!"

Lue myös: Reese Witherspoon jakoi harvinaisen kuvan lapsistaan, fanit hehkuttavat: "Niin kauniita"

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat