Kuva: Shutterstock

Elämänmuutoksia ja hätäisiä päätöksiä - Lue, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa

31.12.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Alkuvuosi tuo monelle tähtimerkin edustajalle tullessaan uusia tuulia.

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Lue, millainen alkuvuotesi tulee olemaan. 

Skorpioni (23.10.-21.11.)
Alkuvuosi tuo sinulle todellakin uusia tuulia elämääsi. Se voi tarkoittaa myrskyjä ja hetkistä elämäntapaa hetkeksi, mutta näistä poikii kuitenkin hyviä asioita tulevaisuudessa, jos vain jaksat antaa kaikkesi. 

Parisuhteessa oleville on kuitenkin luvassa seesteinen tammikuu. Sinkkujen kannattaa panostaa sosiaaliseen elämäänsä. Koskaan ei tiedä, vaikka se oikea tulisi vastaan lenkkipolulla. 

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehelle joulu toi mukanaan muutaman positiivisen yllätyksen. Tartu näihin yllätyksiin harkiten. Tammikuu on synkkyydestään huolimatta jousimiehille valoisaa aikaa. Sait lisäenergiaa joulupyhistä. Älä laita kuitenkaan tuhlaa kaikkea energiaasi heti vaan säästä sitä muillekin kuukausille tämä pätee niin rakkausrintamalle kuin työelämäänkin.

Jos olet tehnyt uuden vuoden lupauksen, pidä siitä kiinni. Tammikuun toinen viikko tulee olemaan hankalaa aikaa lupauksen kannalta, mutta loppukuu menee jo leikiten. 

Kauris (22.12.-19.1.)

Sinulla on tapana ottaa asiat hieman liian vakavasti ja pohtia päätöksiä todella pitkään. Koita ottaa rennompi ote tammikuussa asioihin. Kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa. Huomaat, että saat paljon enemmän irti spontaanimmasta otteesta. 

Suhderintamalla riittää säpinää. Jos olet sinkku, sinulla riittää vientiä, mutta parisuhteessa olevillekin on luvassa hyvin lämmin alkuvuosi. 

Vesimies (20.1.-18.2.)

Luovalle vesimiehelle arkeen palaaminen voi tuntua aluksi ahdistavalta, mutta tunne haihtuu kuitenkin nopeasti. Eteesi tulee uusia tuulia, saatat esimerkiksi aloittaa opiskelut tai elvytät esimerkiksi vanhan harrastuksesi henkiin. 

Työrintamalla ei ole muutoksia tammikuussa. 

Kalat (19.2.-20.3.)

Herkille kaloille tammikuu ei ole helpoin kuukausi. Saatat huomata, että kumppanisi  tai perhepiirisi teot ja eleet ärsyttävät enemmän kuin yleensä. Vaikka sinun tekisi mieli näpäyttää takaisin, älä kuitenkaan tee sitä. Muista malttaa mielesi ja rauhoittua, näin et tule tehneeksi mitään peruuttamatonta. 

Toisaalta huomaat, että jos olet esimerkiksi tehnyt uuden vuoden lupauksen, se on helppo pitää, koska tähdet ovat suopealla päällä. 

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinaan tunnistaa hänen sisäisestä voimastaan. Tämän tähtimerkin valtiaat ovat usein maltillisia, mutta myös tinkimättömiä tavoistaan sekä mielipiteistään. Tammikuussa voi päästää tunteesi valloilleen. Jos olet esimerkiksi ihastunut johonkin, nyt on aika kertoa se. Suhteessa oleville oinaille on luvassa myös mielenkiintoinen seikkailu. 

Varmista kuitenkin, että teet työsi kunnolla ja tulet töihin ajoissa. Pomosi huomaa enemmän kuin arvaakaan. 

Härkä (20.4.-20.5.)

Joskus asiat eivät vain ota sujuakseen, mutta älä lannistu. Nyt on aika yrittää uudelleen, koska jossain vaiheessa asiat loksahtavat kohdilleen ja huomaat jokaisen sisukkaan sinnittelyn olleen kaiken sen arvoista. 

Saatat kohdata työpaikalla henkilön, joka tarvitsee epätoivoisesti apuasi. Sinulla on keinoja auttaa häntä enemmän kuin ehkä arvaatkaan. 

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Monet kaksoset ovat niin sanotusti vapaita sieluja. He janoavat tietyin ajoin muutosta ja alkuvuosi on oman elämän kartoittamiseen oiva aika. Kaksosten toimintaa on jopa sanottu arvaamattomaksi. Elämänmuutoksia on tulossa eteesi tässä kuussa, mutta tee niitä siis maltilla. Kaksosille se saattaa olla esimerkiksi uuden ruokavalion aloittaminen tai uusi urheilulaji. Koska kyllästyminen koittaa nopeasti, on tärkeää malttaa aloittaa muutokset rauhallisesti. 

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravut suhtautuvat eteensä tuleviin asioihin kahdella tapaa, joko lämpimästi tai välinpitämättömästi. Olet kauan jo haaveillut eräästä asiasta, sen toteutuminen näyttää vihdoin valoisammalta. 

Elämääsi tulee myös henkilö, jonka perään olet pitkään jo haikaillut. Älä kuitenkaan luota häneen täysin. 

Leijona (23.7.-22.8.)

Tammikuussa Leijonan on parasta pitää matalaa profiilia. Leijona ei välttämättä ymmärrä itse nostavansa itseään jalustalle, mutta nyt on aika kuunnella toisia ihmisiä. Saat yllättävän positiivisen vastaanoton uudella tyylilläsi ja itse asiassa saat tietää ihmisistä paljon enemmän, mitä olet ennen ajatellut. 

Lähde ulos lasilliselle ja nauti elämästäsi. Tulet kohtaamaan erittäin mielenkiintoisen ihmisen. 

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet laiminlyönyt jotain perheenjäsentäsi jo jonkun aikaa. Juttele ja vietä aikaa hänen kanssaan, hän tarvitsee sitä nyt enemmän kuin tiedätkään. Sinusta voi tuntua, että joulupyhät veivät sinusta energian, mutta tammikuun puolen välin jälkeen luvassa on helpompi kausi niin työrintamalla kuin yksityiselämässä. 

Sinusta tuntuu, että haluat helpottaa ahdistusta alennusmyynneissä. Älä kuitenkaan sorru heräteostoksiin. 

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tämän tähtimerkin edustavat ovat todella emotionaalisia ja herkkiä ihmisiä. Huolehdi kunnollisesta ruokavaliosta ja vitamiineista, jotta saat parhaat eväät kamppailla talven synkintä aikaa vastaan. Ota aikaa itsellesi. Olet tehnyt paljon toisten eteen viime aikoina, joten nyt on aika istahtaa lämpimän kupposen ja viltin kanssa sohvan nurkkaan sekä ottaa vaikka hyvä kirja käteen. 

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat