Kuva: AOP

Disney säästää paljon rahaa Johnny Deppin potkuista, kertoo tunnettu talouslehti

04.01.2019 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tällä hetkellä Depp nähdään teattereissa elokuvassa Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, jossa hän näyttelee pahisvelho Gellert Grindelwaldia.

Disneyltä potkut saanut Johnny Depp, 55, olisi tullut Disneylle kalliiksi, kertoo talouslehti Forbes. Lehti kirjoittaa, että viihdeyhtiö säästää jopa 90 miljoonaa dollaria, eli noin 73 miljoonaa euroa, kun eivät anna Deppin näytellä Jack Sparrowta tulevassa Pirates of The Caribbean -elokuvassa.

Raha olisi varmasti tullut Deppille tarpeeseen, sillä miehen elämäntyyli on ollut hyvinkin kallista - Depp on saattanut käyttää kuukaudessa miljoonia dollareita esimerkiksi juhlimiseen, autoihin ja asuntokustannuksiin.

Disney on palkannut tulevan piraattielokuvan käsikirjoittajiksi Deadpoolista vastanneet Paul Wernickin ja Rhett Reesen, joiden odotetaan puhaltavan uutta elämää vanhaan saagaan. Näin Disneyn elokuvatuotannon johtaja Sean Bailey kertoi asiasta:

- Haluamme tuoda uutta energiaa elokuviin. Rakastan Pirates of the Caribbean -leffoja, mutta odotamme Paulilta ja Rhettiltä, että he antavat niille uuden potkun.

Tällä hetkellä Depp nähdään teattereissa elokuvassa Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, jossa hän näyttelee pahisvelho Gellert Grindelwaldia.

Lue myös: Johnny Depp sai kenkää Disneyltä - ei nähdä enää Jack Sparrown roolissa

Lue myös: "Mikä hottis!" - Fanit ihastelevat Johnny Deppin nuoruuskuvaa

Lue myös: Johnny Depp näkee Disney-potkut lopulta hyvänä asiana - 'Hän on nyt vapaa tekemään muita juttuja'

Lähde: Hot New Hip Hop

Uusimmat