Kuva: Getty Images

Johnny Depp näkee Disney-potkut lopulta hyvänä asiana - 'Hän on nyt vapaa tekemään muita juttuja'

27.12.2018 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tällä hetkellä Depp niittää menestystä valkokankaalla elokuvassa Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Disneyltä potkut saanut Johnny Depp, 55, ei ole kovasti pahoillaan siitä, että hän ei enää näyttele esimerkiksi tunnettua Jack Sparrow -hahmoaan. Hollywood Life -lehti kertoo, että Deppin tunteet asiasta ovat katkeransuloisia, mutta eivät katkeria.

Näin lehden Deppin sisäpiiristä olevä lähde on sanonut asiasta:

- Hän rakastaa hahmoa ja uskoo, että saattaa tulevaisuudessa palata rooliin, mutta kaikki tulee jossain vaiheessa päätökseen. Tietenkin ilmassa on hieman surua, mutta ainakin hän on nyt vapaa tekemään musiikkia ja muita rooleja, lähde kertoo.

Deppillä on pitänyt kiirettä, sillä hän on muun muassa kiertänyt Hollywood Vampires -yhtyeensä kanssa ympäri maapalloa. Tällä hetkellä Depp niittää menestystä myös valkokankaalla elokuvassa Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, jossa hän näyttelee velho Grindelwaldia.

- Depp toivoo, että hänen muistetaan Jack Sparrowna. Mutta potkujen takia tilanne tarkoittaa sitä, että hänen täytyy nyt antaa meille jokin muu rakastettava ja ikoninen rooli. Hän ajattelee, että on kaikkiaan hyvä asia, ettei hän ole enää Pirates Of The Caribbean -elokuvissa, lähde sanoo.

Disney-potkut eivät ole olleet yllätys, sillä näyttelijäkomistuksen vetovoima on vähentynyt radikaalisti Hollywoodissa päihdesekoilujen sekä henkilökohtaisen elämän ongelmien vuoksi. Ehkäpä menestynyt Fantastic Beasts -elokuvasarja tuo Deppin takaisin kirkkaimpiin parrasvaloihin.

Lue myös: Johnny Depp sai kenkää Disneyltä - ei nähdä enää Jack Sparrown roolissa

Lue myös: Supertähdet paljastavat, minkä ikäisenä he menettivät neitsyytensä - Johnny Depp oli listan nuorin

Lue myös: Johnny Depp avautui ensimmäistä kertaa erostaan - entinen vaimo teki hänestä hirviön

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat