Kuva: Senja Rapila

Sara Sieppi erosta blogissaan: 'Suhde oli täynnä pettämistä, enkä voi enää luottaa edes ystäviini'

10.01.2019 16:59 - Henna Koste

Julkkisparin ero kohautti syksyllä. Nyt Sara Sieppi kirjoittaa erosta blogissaan otsikolla "Totuus."

Ex-missi Sara Siepin ja näyttelijä-muusikko Roope Salmisen erosta uutisoitiin viime syksynä. Huhumylly parin suhteen ja eron ympärillä on pyörinyt kiivaasti, ja nyt Sieppi avaa sanaisen arkkunsa blogissaan.

"Kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta. En olisi halunnut olla sinisilmäinen, mutta tämä suhde teki sen minulle. Aina löytyi jokin selitys asioille, välillä jopa aivan liiankin uskottava. En erottanut totuutta enää valheesta, sillä se tehtiin aina niin taidokkaasti ja häikäilemättömästi. Tällä hetkellä en voi luottaa edes omiin ystäviini ja se tuntuu äärettömän pahalta ja surulliselta", Sieppi avautuu blogitekstissään. 

Joulukuussa Sieppi ärähti Salmiselle, joka kommentoi kehuen hänen Instagram-kuvaansa

"Viimeisimpinä muiden silmään täysin mitätön kommentti joulun aikaan ex-mieheltäni Instagram-kuvaani, mutta tämän kaiken taka-ajatuksena taas se mielikuva kaikille, että olisimme hyvissä väleissä hänen kanssaan. Eron jälkeen hän päätti päivittää Instagramiaan kehumalla vuolaasti minua, jotta saisi nostettua itsensä hyvään valoon hyvänä poikaystävänä, vaikka todellisuudessa hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi julkista nöyryytystä, mitä olen hänen kanssaan joutunut lehtiotsikoissa kokemaan hänen känni- ja naisseikkailujen myötä. Olen myös joutunut lukemaan Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme", Sieppi harmittelee. 

Nainen kertoo selityksensä sille, miksi hän ei aiemmin lähtenyt suhteesta.

"Hän sai kaikki teot ja tapahtumat käännettyä aina niin, että syytin niistä itseäni, joka näin jälkeen päin kuulostaa tietysti täysin käsittämättömältä. En pystynyt lähtemään. Jos yritin, hän oli oikealla hetkellä heikko ja murskana", Sieppi kertoo. 

Hän haluaa painottaa tekstillään, että kenenkään ei pitäisi pilata emänäänsä huonossa suhteessa.

"Vaikka olen julkisuudessa, olen ihminen. Tunnen, suren ja itken. Minusta on tuntunut tärkeältä olla rehellinen täällä teille, vaikka se on voinut näyttääkin katkeran ex-tyttöystävän tilitykseltä, mutta näyttäköön", Sieppi kirjoittaa. 

Lue koko kirjoitus täältä

Lue myös: Sara Sieppi Idealistan blogissaan saamastaan tuesta: "Haluan kiittää teitä koko sydämestäni"

Lähde: Sara Siepin Blogi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat