Kuva: All over press

Jenna Jameson lakkautti Twitter-tilinsä - vihaviestit olivat liikaa

12.01.2019 11:15 - Niki Miettinen

Entistä aikuisviihdetähteä on vainottu Twitterissä menneisyytensä ja uskontonsa takia.

Entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson, 44, ilmoitti tällä viikolla pitävänsä määrittelemättömän tauon Twitteristä. Hän lakkautti tilinsä heti ilmoituksen jälkeen.

Jameson kertoi päätöksestään seuraajilleen. Hän kertoi kohdanneensa sovelluksessa suuren määrän vihapuhetta menneisyytensä ja uskontonsa takia. Jameson on juutalainen.

"Minun on lähes mahdotonta osallistua täällä keskusteluihin, joutumatta satojen ihmisten vihapuheiden kohteeksi menneisyyteni takia." Jameson twiittasi.

Jameson myöhemmin tarkensi syitä tilin lakkauttamiseen, toisella twiitillä. 

"Raittiuteni ja uskontoni ovat minulle elintärkeitä. Niihin kohdistuvat hyökkäykset vaativat toimia. Minun on suojeltava rakkauttani kaikkivoipaa Jumalaa kohtaan. Raittiuteni ja voimani kumpuavat hänen armostaan." ,Jameson jatkoi.

Päätös vaikuttaisi johtuneen vihakommenteista, jotka on kohdistettu Jamesonin uskontoa kohtaan. Eräs käyttäjä oli viitannut Jamesonin palavan helvetissä uskontonsa takia.

Instagramissa tähti kuitenkin pysyy ainakin toistaiseksi aktiivisena. Siellä Jameson on jakanut kuvan, jossa osoittaa uskonsa olevan yhtä vahva kuin ennenkin, tapahtumista huolimatta. Hän kannustaa samalla muita osoittamaan vahvuutensa ja on saanut paljon kannustavia kommentteja.

"Onneksi jäit tänne, vaikka olet kohdannut ongelmia muualla, lähetän paljon positiivisia ajatuksia sinua kohti," kannusti fani Instagramissa.

Lue myös: Jenna Jameson esittelee laihtumisen jälkeisestä vatsaansa: "Hyllyvä maha"

Lue myös: Laihtui yli 36 kiloa - katso miten hurja painonpudotus näkyy Jenna Jamesonin pepussa ja vyötäröllä

Lue myös: Jenna Jamesonin 7 kuukauden painonpudotus on tuonut hurjan muutoksen - katso tuore kuva

Lähde USA today

Kilpailut

Uusimmat