Kuva: AOP

Katy Perryltä harvinainen julkinen rakkaudenosoitus Orlando Bloomille - "Kiltein ja söpöin"

13.01.2019 15:50 - Iiro Myllymäki

Katy Perry jakoi Instagramissa kuvan Orlando Bloomista tämän syntymäpäivän kunniaksi.

Viihdemaailman superpari Katy Perry, 34, ja Orlando Bloom, 42, ovat pitäneet matalaa profiilia rakkaudestaan sosiaalisessa mediassa. Nyt Perry on kuitenkin tehnyt poikkeuksen omistamalla Instagram-päivityksen rakastetulleen.

Tuoreessa Instagram-kuvassa Katy Perry onnittelee Orlando Bloomia tämän 42-vuotissyntymäpäivänsä johdosta.

”Mitä iloisinta 42-vuotissyntymäpäivää kilteimmälle ja söpöimmälle miehelle, kenen kanssa minulla on ollut ilo viettää aikaani”, Perry kirjoittaa kuvatekstissä. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Aiemmin Perry on jakanut parista yhteiskuvan Instagramin tarinoiden puolella, mutta muuten hän ei ole nostanut suhdetta esiin Instagramissaan sen jälkeen kun pari palasi yhteen. Orlando Bloom tosin esiintyy videolla, jonka Perry jakoi tilillään viime marraskuussa. Kyseinen video tosin oli Unicefin kampanjavideo, joten romantiikkaa tuosta päivityksestä ei tihkunut.

Pariskunnan fanit ovat luonnollisesti ottaneet naisen tuoreen päivityksen innolla vastaan.

”Niin suloista.”

”Rakastan teitä molempia.”

”Tehkää lapsia.”

”Hyvää syntymäpäivää Orlando. Ihanaa, että olet onnellinen, Katy.”

Laulajan ja näyttelijän suhteesta alettiin ensimmäistä kertaa huhuta alkuvuodesta 2016, ja he julkistivat suhteensa tuon vuoden toukokuussa. Pariskunta erosi noin vuoden seurustelun jälkeen, mutta huhut yhteenpaluusta käynnistyivät jo saman vuoden syksyllä. Kuitenkin vasta viime syyskuussa pariskunta teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä yhdessä eron jälkeen, vaikka Perry olikin jo aiemmin vihjaillut poistuneensa sinkkumarkkinoilta.

Lue myös: Katy Perry julkaisi harvinaisen kuvan rakkaansa kanssa - Orlando Bloom hymyilee kameralle

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat