Kuva: Senja Rapila

’Minua kiusattiin varsinkin korvieni takia’ – Jannika B puhuu painokkaasti koulukiusaamista vastaan

14.01.2019 12:45 - Emmi Moilanen

Laulaja julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa toteaa, että haluaa omalla esimerkillään rohkaista kiusaamisen kohteeksi joutuneita.

Laulaja Jannika B, 33, otti eilen Instagram-tilillään kantaa koulukiusaamiseen ja siihen, kuinka aihe on ollut jälleen viime aikoina tapetilla. Nainen toteaa kirjoituksessa olleensa mukana useassa eri projektissa, jossa pyritään ehkäisemään kiusaamista.

”Olen kiertänyt kouluissa kertomassa tarinaani siitä, kuinka minua kiusattiin mm. ulkonäköni – varsinkin korvieni takia,” laulaja kertoo.

Jannika B kertoo hämmästyneensä siitä, kuinka monen oppilaan ja jopa opettajan kertomuksien mukaan he ovat leikkauttaneet korvansa samasta syystä.

”Sydämeni särkyy. Onko meidän ihmisten kauneusihanteet edelleen niin vääristyneet, että alaikäiset nuoret käyvät leikkauttamassa korvansa ”paremmiksi???!”

Laulaja toteaa myös, että koulukiusaamista on aina ollut ja nainen pelkää myös, että näin tulee olemaan, sillä erilaisuutta on olemassa aina. Hän toivoo, että voi omalla esimerkillään näyttää rohkaisevaa mallia kiusatuille.

”Toivon kuitenkin, että pystyisin omalla esimerkilläni osoittamaan, että nämä ”dumbokorvat” ovat superhyvät, ihan yhtä kauniit ja toimivat, kuin mitkä muut korvat tahansa,” Jannika B kannustaa ja muistuttaa kirjoituksensa lopussa, että maailmaan mahtuu yhtä monta kaunista korvaparia kuin ihmisiäkin.

Voit katsoa Jannika B:n tuoreen Instagram-päivityksen kokonaisuudessaan alta.

Laulajan fanit ovat kiitelleen kirjoitusta kuvan kommenttikentässä vuolaasti.

”Hyvä, että puhut asioista ääneen.”

”Jokainen on omalla tavallaan kaunis.”

”Painavaa asiaa, tähän pitää puuttua ja antaa kaikkien kukkien kukkia.”

”Kiitos rohkeuden esimerkistäsi.”

Lue myös: Jannika B suunnitteli vaatteita suositulle ruotsalaismerkille - kuittaa haukkukommentin hauskasti

Lue myös: Jannika B hehkuttaa rakastaan Instagramissa: "Sinä silität ja puhallat kun sattuu"

Lue myös: "Rakkaus on aina riski" - Jannika B kannustaa rehelliseen kommunikaation jo suhteen alussa

Kilpailut

Uusimmat