Kuva: Senja Rapila

"Rakkaus on aina riski" - Jannika B kannustaa rehelliseen kommunikaation jo suhteen alussa

02.11.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Artistin tuore Kaksi jotka pelkää -kappale porautuu syvälle ihmissuhteisiin.

Laulaja Jannika B, 33, julkaisi tänään perjantaina uuden, Kaksi jotka pelkää nimeä kantavan kappaleen. Artisti kertoo Voice.fi-sivuston haastattelussa, että laulut pohjautuvat usein omiin kokemuksiin, mutta lyriikoissa on mukana ”värikynää, joka rajaa tarinaa vahvemmaksi.”

Tuore kappale porautuukin syvälle ihmissuhteisiin ja laulaja toteaa, että on seurannut vierestä sinkkuystäviensä rakkauselämää.

- Se alkutaival ja ensiaskeleet ovat vähän sellaisia haparoivia, kun kaksi ihmistä yrittää näyttää ne hyvät puolet itsestään. Sitten siinä voi jopa vähän hukata itsensä, ettei ole ehkä täysin aito oma itsensä.

- Rakkaus on aina riski, siinä on mahdollisuus johonkin ihanaan mutta se voi olla mahdollisuus myös mahalaskuun, Jannika B tiivistää tuoreen kappaleen sanomaa.

"Lopettakaa ylianalysointi"

Jotta mahalaskuilta vältyttäisiin, Jannika B kannustaa deittiviidakossa seikkailevia avoimeen ja rehelliseen kommunikaatioon. Erityisesti sosiaalisessa mediassa tästä vinkistä tulisi ottaa vaari.

- Yrittäkää ymmärtää vilpittömästi sen toisen sanoma sellaisena kuin hän sen sanoo, eikä väkisin yritä tulkita sitä jotenkin toisin. Yritä ymmärtää sitä toista, että mitä hän haluaa sanoa eikä ylianalysoida, että millä sävyllä tämä oli sanottu.

Artisti paljastaa myös itse heittäytyneensä rakkauden vietäväksi ja kertoo tehneensä joskus hölmöjäkin tekoja ilahduttaakseen toista. Romanttisimmaksi teokseen laulaja kuitenkin mainitsee laulun, jonka teki aviomiehelleen häälahjaksi.

- Onhan se sellainen teko, joka jää elämään. Se on ehkä romanttisin asia, jonka eteen olen nähnyt vaivaa, laulaja hymyilee.

Voit kuunnella Jannika B:n uuden Kaksi jotka pelkää -kappaleen alta.

Lue myös: Jannika B äitiydestä ja urastaan: "En ole ehtinyt olla hyvä kotiäiti"

Lue myös: Jannika B jakoi videon omasta Idols-koelaulustaan: Aluksi hävetti, mutta sitten liikutti

Lue myös: Anna Abreu ja Jannika B jakoivat hauskan vessakuvan - katsoitko sinäkin ensin väärin?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat