Kuva: AOP

Yksin Kotona -tähti kertoo ystävyydestään Michael Jacksonin kanssa - "Hän rakasti pilapuheluita"

17.01.2019 17:45 - Lauri Kujanpää

Michael Jackson menehtyi vuonna 2009.

Yksin Kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin, 38 oli hyvä ystävä edesmenneen poptähti Michael Jacksonin kanssa, ja nyt Culkin kertoo asiasta Inside You -podcastissa. Mies puhuu haastattelussa muun muassa siitä, että Jackson ymmärsi hänen supertähteyttään.

- Hän lähestyi minua, koska elämässäni tapahtui sillon niin paljon suuria asioita ja luulen, että hän ymmärsi minua siinä. Kukaan muu ei tajunnut niitä asioita, joita kävin sillon kuuluisuuden aikana läpi. Michael oli myös kokenut saman nuorena ja halusi varmistaa, että en ole yksin, Culkin kertoo ja jatkaa:

- Olimme hyviä ystäviä. Se on yksi minun ystävyyssuhteistani, josta kysytään aina vain sen takia, että Jackson oli maailman tunnetuin ihminen.

Culkin paljasti myös, että Jackson oli kova soittamaan pilapuheluita.

- Hän oli v*tun mahtava tyyppi. Hän oli hauska ja ihana - ihmiset eivät tiedäkään, kuinka hulvaton hän oli. Hän esimerkiksi rakasti pilapuheluita, koska osasi niin hyvin matkia muiden ääniä. Hän oli charmikas ja hyvällä tavalla typerä.

Michael Jackson on Guinness World Recordsin mukaan kaikkien aikojen menestynein esiintyjä. Hän menehtyi vuonna 2009 vasta 50-vuotiaana.

Lue myös: Yksi kotona -tähti jätti huumeet - näyttää nykyään todella komealta

Lue myös: Michael Jacksonin kuolemasta uutta tietoa!

Lue myös: Macaulay Culkin teki harvinaisen näyttäytymisen punaisella matolla - fanit hehkuttavat

Lähde: LadBible

Kilpailut

Uusimmat