Kuva: AOP

Meghan Markle paljasti tietoa tulevan lapsen sukupuolesta - nimikin jo selvillä?

21.01.2019 20:30 - Katariina Auvinen

Pari on päättänyt, etteivät he halua tietää sukupuolta etukäteen, mutta sen sijaan Marklen kerrotaan paljastaneen lasketun aikansa.

Ison-Britannian tuoreen herttuattaren Meghan Marklen, 37, toiminta on nostattanut kohuja kohujen perään, kun Markle on rikkonut hovin tarkkoja etikettejä ja hänen vaativan tyylinsä kerrotaan karkottaneen hänen läheiset työntekijät. 

Nainen ja tämän puoliso prinssi Harry odottavat parhaillaan esikoistaan. Hovi on tiedottanut, että pienokaisen olisi määrä syntyä keväällä, mutta tarkasta ajasta ei ole ollut tietoa. Marklen lasketun ajan on oletettu olevan jopa lähiaikoina, koska hän kommentoi eräällä tervehdyskäynnillä loppuraskauden olevan aivan käsillä. 

Markle vieraili viime sunnuntaina Hamilton Squarella ja häntä tervehtimään tullut paikallinen Kim Thompson on kertonut Marklen paljastaneen hänelle tarkan lasketun ajan. Pienokaisen olisi määrä syntyä Thompsonin mukaan huhtikuun lopulla tai aivan toukokuun alussa. 

Marie Claire -julkaisun mukaan Markle olisi kertonut Thompsonille, että hän on parhaillaan kuudennella kuulla raskaana ja paljastanut lasketun aikansa. 

Herttuatar oli myös kertonut, että he eivät ole halunneet tietää tulevan lapsen sukupuolta etukäteen. Moni on veikkaillut, että jos tuleva kuninkaallinen on tyttö, hänen nimekseen tulisi Lily, koska prinssi Harry on kertonut pitävänsä nimestä. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Meghan Marklen vaativa tyyli teki sen taas - jälleen yksi työntekijä jättää hovin

Lue myös: Meghan Marklen raskausvatsa näkyy kauniisti - jälleen napakymppi raskaustyylissä

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat