Kuva: AOP

Ozzy Osbourne perui Suomen keikkansa, avautuu somessa - "Kaikki mihin kosken kääntyy p**kaksi"

30.01.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Miehen terveydentila on notkahtanut huonompaan suuntaan, joten kiertue siirrettiin.

Kerroimme eilen, että Ozzy Osbourne joutui perumaan keikkojaan Englannissa terveyssyihin vedoten. Tuolloin ei ollut vielä varmaa, onko Suomen tuleva keikka vaarassa, mutta nyt faneille on luvassa ikäviä uutisia. Mies nimittäin peruutti keikkansa Suomeen, eikä häntä nähdä 24. helmikuuta Hartwall Arenalla. 

Osbourne on kärsinyt pahasta flunssasta, mutta miehen terveydentila on oletettua huonompi, joten nyt kevään Euroopan kiertuetta on päätetty lykätä. Mies ilmoitti asiasta eilen omalla Facebook-seinällään. 

"Olen täysin tuhonnut siitä, että minun on syytä lykätä Euroopan kiertuettani. Nyt näyttää siltä, että lokakuun jälkeen kaikki mihin kosken, kääntyy paskaksi. Ensin peukalooni tuli tulehdus ja sitten flunssa sekä nyt keuhkoputkentulehdus. 

Haluan pyytää anteeksi kaikilta faneiltanim jotka ovat pysyneet uskollisina vuosien varrella. Lupaan kuitenkin, että kiertue Judas Priestin kanssa tullaan vetämään. Se on ajoitettu uudelleen ja lähdemme kiertueelle syyskuussa. Jälleen kerran pyydän anteeksi, jumalan siunausta, rakastan teitä. Ozzy."

Lue myös: Ozzy peruu keikkojaan Englannissa - Suomen konsertti pitäisi olla turvassa

Lue myös: Vuodet ovat tehneet Jack Osbournelle hyvää - tunnistaisitko tosi-tv-tähteä?

Uusimmat