Kuva: AOP

Naomi Campbell iski yli 20 vuotta nuoremman komistuksen? Mieheen vetoavat vanhemmat naiset

04.02.2019 10:15 - Katariina Auvinen

Huippumalli nähtiin treffeillä One Directionin Liam Paynen, 25, kanssa, joka on seurustellut ennenkin huomattavasti vanhempien naisten kanssa.

Huippumalli Naomi Campbell, 48, on löytänyt rinnalleen tietojen mukaan nuoren rakkaan One Direction -komistuksesta Liam Paynesta, 25. Pari nähtiin treffeillä viikonloppuna, jonka jälkeen huhut lähtivät liikkeelle. 

Payne seurusteli muutaman vuoden ajan kymmenen vuotta vanhemman laulajan Cheryl Fernandez-Versinin, 36, kanssa. Parin suhde päättyi kuitenkin viime vuoden kesällä, kun he eivät löytäneet yhteistä aikaa toisilleen. Heillä on yksi lapsi. 

Campbellin kerrotaan hehkuttaneen treffien jälkeen, että hänellä oli taivaallisen hauskaa nuoren laulajan kanssa. He tapasivat toisensa jo aiemmin, mutta heidät nähtiin bilettämässä yhdessä tammikuussa ja siitä lähtien pari on pitänyt tiiviisti yhteyttä. 

- Liam ja Naomi ovat tapailleet jo jonkin aikaa toisiaan. Liam on täysin rakastunut häneen. Hän rakastaa kauniita vanhempia naisia, lähde kertoo Daily mail -julkaisun mukaan. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Yli 40-vuotiaat julkkiskaunottaret, jotka ovat mielettömässä kunnossa - katso

Lue myös: Naomi Campbellin rinnat varastivat huomion catwalkilla - asu ei peittänyt mitään

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat