Kuva: All Over Press

Cardi B:n paljastavassa asussa huomio keskittyy rintoihin - katso kuva

05.02.2019 11:45 - Niki Miettinen

Artistin uudessa kuvassa avonainen takki paljastaa vatsalihakset ja muhkeita rintoja peittävät vain pienet bikinit.

Rapartisti Cardi B:n, 26, uudessa Instagram-kuvassa hänen povensa ja vatsalihaksensa ovat huomion keskipisteenä. Artistin valkoisessa asukokonaisuudessa takki on auki ja hänen rintojakin peittää vain bikinien yläosa.

Cardi B jakaa usein kuvia itsestään paljastavissa asuissa, kuten vitsaillessaan uravaihdostaan aikuisviihteeseen tai esitellessään farkkuasuaan.

Tällä kertaa artisti kertoi kuvatekstissä keskustelevansa siskonsa Hennessy Carolinan, 23, kanssa videpuhelun välityksellä, pukeutuneena valkoisiin verryttelyhousuihin, samanväriseen takkiin ja korkokenkiin sekä mustavalkoiseen bikinien yläosaan.

Kaunottaren kenkä- ja koruvalinnoista HollywoodLife-julkaisu päätteli, ettei artisti ollut menossa urheilemaan.

Kaulassa artistilla oli isot timanttikorut, joissa toisessa lukee artistin nimi ja toisessa on hänen kehonsa piirtokuva. Hänellä oli myös paljon timanttikoruja ranteissaan ja päässään sininen peruukki.  

Julkaisu arveli myös artistin valinneen sinisen peruukkinsa sopimaan verryttelyhousujen sinisen vyötärönauhan kanssa.

Kuvan voit katsoa alta.

"Videopuhelu Hennessyn kanssa"

Artistin kuvasta oli tykätty muutamassa tunnissa yli kaksi miljoonaa kertaa ja monet halusivat tietää mistä Cardi B on asunsa hankkinut.

"Rakastan asuasi. Mistä olet ostanut sen?"

Cardi B:llä on kiireinen viikonloppu takanaan, sillä hän esiintyi Atlantassa Pepsi-virvokejuomayhtiön mainoskuvauksissa ja amerikkalaisen jalkapallon mestaruusottelun Super Bowlin -jatkojuhlissa.

Vasemmalta oikealle vuoden 2019 Super Bowl voittajajoukkueen New England Patriotsin omistaja Robert Kraft, Cardi B ja Meek Mill mestaruusottelun jatkojuhlilla. (kuva: All Over Press)

Artisti oli kieltäytynyt esiintymästä kyseisen mestaruusottelun maineikkaassa väliaikaohjelmassa, koska halusi tukea urheilija Colin Kaepernickiä, 31. Kaepernick oli ennen pelinrakentajana San Fransiscon amerikkalaisessa jalkapallojoukkueessa, kunnes vuonna 2016 kieltäytyi seisomasta Yhdysvaltain kansallislaulun aikana, joka soitetaan ennen jokaista ottelua. Urheilijaa ei ole värvätty kauden 2016 jälkeen mihinkään kyseisen lajin joukkueeseen.

Lue myös: Cardi B otti pettäjärakkaansa takaisin - antoi kuitenkin tiukan ehdon puhelimen käyttöön

Lue myös: Cardi B:n hoikka olemus sai fanit huolestumaan: "Oletko kunnossa?"

Lue myös: Cardi B vei suositun hiusvärjäyksen uudelle tasolle - fanit hehkuttavat uutta räväkämpää tyyliä

Lähde: HollywoodLife

Kilpailut

Uusimmat