Kuva: Senja Rapila

Arttu Wiskaria anellaan laihdutusohjelmiin: "En halua olla langanlaiha"

08.02.2019 08:15 - Senni Loikala

Tipatonta alkuvuotta viettävä Arttu Wiskari kertoo Iskelmän haastattelussa, että myös miesartisteihin kohdistuu ulkonäköpaineita.

Arttu Wiskari, 34, ei ole koskenut alkoholiin tänä vuonna. Wiskari kertoo Iskelmän Iltapäivän Satu Kotoselle huomaavansa, että alkoholittomat kaudet tekevät hyvää terveydelle.

- On ollut aikoja, jolloin en ole ottanut alkoholia puoleen vuoteen. On kivaa katsoa, kun mies kuntoutuu samalla.

Vuodenajat vaikuttavat voimakkaasti artistin elämäntapoihin, toteaa Wiskari.

- Kesällä on mahdotonta pitää itseään kondiksessa, ellet ole Olli Lindholm. Silloin tulee syötyä, juotua, matkusteltua paljon, nukuttua huonommin ja kuria on vaikea pitää. Nyt sitten tsempataan taas.

Pyyntöjä laihdutusohjelmiin

Satu Kotonen tiedusteli Arttu Wiskarilta, voisiko tämä osallistua esimerkiksi Olet mitä syöt -terveysohjelmaan. Artistin vastaus on tiukka:

- En. Minua on kysytty kaikkiin mahdollisiin laihdutusohjelmiin. Sanon aina, etten todellakaan ole laihduttamassa. Olen laihtunut monta kertaa, mutta en ole laihduttanut, vaan olen tehnyt sen itseni takia. On kiva ollut sporttailla.

- En halua olla langanlaiha kaveri, vaan hyvä fiilis ja olo riittävät.

Usein julkisessa keskustelussa keskitytään naisiin kohdistuviin ulkonäköpaineisiin. Paine voi korostua julkisuuden henkilöillä, kuten artisteilla. Arttu Wiskari painottaa, että myös miesartistien ulkonäköön kohdistuu kovia odotuksia.

- Olen kuullut myös tällaista, että jos haluat, että asiat nousevat seuraavalle levelille, niin laihduta ihan älyttömästi ja värjää tukkasi siniseksi.

- Onneksi artisteja kuitenkin on eri näköisiä, kokoisia ja ikäisiä.

Kuuntele Iskelmän Iltapäivää arkisin kello 14-18. Seuraa Iskelmän Iltapäivää Facebookissa. Pääset kuuntelemaan Arttu Wiskarin haastattelun RadioPlay:sta.

Satu Kotonen. (kuva: Turkka Korkiamäki)

Iskelmä, Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Arttu Wiskarin Pauliina-vaimo säteili parin häissä - katso kuvat

Lue myös: Arttu Wiskarin keikkamajoitukseen murtauduttiin - "Joku kaveri masturboi olohuoneen sohvalla"

Kilpailut

Uusimmat