Kuva: AOP

Fanit pohtivat, mitä tapahtui Kylie Jennerin koirille - nainen antoi selkeän vastauksen Twitterissä

13.02.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Jennerin sosiaalista mediaa tähditti usein vinttikoira Norman, mutta koiraa ei ole näkynyt aikohin.

Kylie Jenner, 21, ilmoitti sosiaalisessa mediassa faneilleen, että hän on adoptoinut perheeseen suloisen koiranpennun. Koiranpentu oli saanut nimekseen Wesley, mutta sen sijaan, että osa faneista olisi iloinnut Jennerin tuoreimman perheenjäsenen puolesta, he miettivät yhtä asiaa. Jennerillä oli nimittäin kaksi muutakin koiraa, jotka nainen adoptoi vuosia sitten. Hänellä on myös vinttikoira Norman, joka näkyi muutama vuosi sitten usein naisen sosiaalisen median kuvissa.

Koiria ei ole kuitenkaan näkynyt pitkään aikaan, joten fanit ovatkin pohtineet, mitä ihmettä näille koirille on tapahtunut. Jotkut syyttivät jopa naista siitä, että hän ottaa uusia lemmikkejä, muttei huolehdi edellisistä. 

Jenner hiljensi kommentit nopeasti kertomalla, että muut koirat voivat oikein hyvin. 

"Mistä oletatte, että jotain on tapahtunut Normanille? En julkaisi koirien kanssa niin paljon enää kuvia, muttei se tarkoita, etteivät ne ole silti iso osa minun elämääni," nainen näpäytti Twitterissä. 

Jenner vastasi jopa muille faneilleen henkilökohtaisesti, että hänen koiransa voivat oikein hyvin. 

Norman on nähty edellisen kerran julkisuudessa vuonna 2015, kun koira kuvattiin Kylien sisaren Kendallin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Menikö jo liian pitkälle? Kylie Jenner järjesti käsittämättömät juhlat yksivuotiaalleen

Lue myös: Kylie Jennerin seksikäs iltapuku korosti muodokasta vartaloa - katso

Kilpailut

Uusimmat