Kuva: Senja Rapila

Olli Lindholmin ystävän koskettava puhe herkisti Iskelmä Gaalassa: "Olli oli tuki ja turva"

15.02.2019 19:18 - Reija Saarinen

Karri Kiven puhe aloitti Iskelmä Gaalan.

Olli Lindholmin hyvä ystävä, Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi aloitti tämän vuotisen Iskelmä Gaalan pitämällä puheen aiemmin tällä viikolla menehtyneelle ystävälleen.

Koskettava puhe kertoo hyvin sen, millainen ihminen Olli oli. Rakastava, lämmin ja huumorintajuinen.

- Olli oli ainoa ihminen maailmassa, joka tiesi kaikki mun asiat. Hänellä oli aina oikeat sanat jokaseen hetkeen, Kivi toteaa puheessaan.

- Nyt pitää miettiä kenelle soittaa. Perhe, bändiläiset, läheiset ja ystävät olivat Ollille hyvin tärkeitä. Lapset tietenkin jalokivinä. Olli oli meille kaikille tuki ja turva. Järkkymätön itseironian mestari. Hän eli kaikki tunteet täysillä ja siksi han saavutti elämässään niin paljon, hän jatkoi.

Kiven mukaan hän oli jo hetken ollut huolissaan ystävänsä jaksamisesta ja kehotti tätä aina tavatessaan hidastamaan tahtia.

- Puhuimme Ollin kanssa vuosia hänen jaksamisestaan. Erityisesti viime kuukausina olin ensimmäisen kerran todella huolestunut. Koitin aina kaikilla tavoilla saada häntä hiljentämään vauhtia. Hän eli kuitenkin aina täysiä. Kenenkään ihmisen kestäminen ei ole loputonta. Kenenkään sydän ei kestä kaikkea. Lepää rauhassa, rauhaton ystävä, Kivi päätti puheensa.

Puheen jälkeen Juha Tapio esitti kappaleen Pettävällä jäällä, jonka hän on aikoinaan kirjoittanut Yö-yhtyeelle.  Lopussa koko yleisö otti osaa yhteislauluun Ollia kunnioittaen.

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Olli Lindholm avautui hiljattain terveysongelmistaan tv:ssä - hengityskatkoksia ja unettomuutta

Kilpailut

Uusimmat