Kuva: AOP

Liam Hemsworth avioliitostaan Miley Curyksen kanssa: 'On asioita, joita emme voi kontrolloida'

18.02.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Hemsworth kertoi tuoreessa haastattelussa, että julkisuus tuo omat haasteensa parisuhteeseen.

Uutisoimme aiemmin laulaja Miley Cyruksen, 26, menneen naimisiin poikaystävänsä, näyttelijä Liam Hemsworthin, 29, kanssa. Pääset lukemaan jutun tästä.

Nyt Hemsworth kertoo Sunday TODAY with Willie Geist -ohjelman haastattelussa, millaista avioelämä on ollut julkisuuden valokeilan alla. Mies paljasti myös, millaista hääpäivää hän vietti Cyruksen kanssa viime vuoden loppupuolella.

- Se oli todella erityinen päivä. Paikalla oli oikeastaan vain lähimmäiset. Olen hyvin iloinen ja onnekas, että saan olla niin hyvän ihmisen kanssa. Olemme kokeneet yhdessä niin paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana, joten olihan se jo aikakin, Hemsworth kertoo.

Julkisuuden valokeilassa uraa luova kaksikko yrittää kuitenkin parhaansa mukaan pitää suhteensa yksityisyyttä yllä. Hemsworthin mukaan on tärkeää osata jättää ulkopuolisten huutelu omaan arvoonsa.

- Yritämme pitää yksityisyydestä kiinni niin paljon kuin se on mahdollista.

- On tietenkin paljon asioita, joita emme voi kontrolloida. Ei pidä ottaa tosissaan kaikkea, mitä ihmiset meistä ehkä puhuvat, hän jatkaa.

Cyrus julkaisi joulukuussa romanttisia kuvia, jossa poseeraa hääpäivänään yhdessä Hemsworthin kanssa. Pääset katsomaan kuvat alta.

Lue myös: Miley Cyrus jakoi rivon onnittelukuvan miehelleen ystävänpäivän kunniaksi

Lue myös: Miley Cyrus julkaisi avoimen rakkauskirjeen miesystävälleen: 'Rakastan tapaa, jolla katsot minua'

Lue myös: Miley Cyrus otti haltuun tämän hetken kuumimman kuosin - fanit hehkuttavat lopputulosta

Lähde: E!News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat