Kuva: AOP

Ihmiset pitävät Orlando Bloomin ostamaa kihlasormusta tökerönä - ymmärrätkö syyn?

20.02.2019 19:45 - Katariina Auvinen

Monet ihmiset ovat kiinnittäneet huomiota Katy Perryn ja miehen entisen kihlatun Miranda Kerrin samankaltaisiin sormuksiin.

Hollywoodin suunnalta saatiin viime viikolla ilouutisia, kun on/off-pariskuntanakin tunnettu laulaja Katy Perry, 34, ja hänen näyttelijärakkaansa Orlando Bloom, 42, ilmoittivat kihlautuneensa. 

Perry esitteli ystävänpäiväjuhlissa upeaa sormusta, jota koristivat useat timantit ja keskellä loisti upea pinkki jalokivi. Bloom on ollut aiemmin myös kihloissa huippumalli Miranda Kerrin, 35, kanssa ja parilla on yksi yhteinen lapsi. Pari seurusteli kolme vuotta ja he erosivat vuonna 2013.

Nyt ihmiset ovat huomanneet hämmentävän yksityiskohdan Bloomin molempien kihlattujen välillä, nimittäin sormukset. Kun Bloom kosi Kerriä, hän oli valinnut rakkaalleen hyvin samanlaisen sormuksen, mitä hän valitsi myös Perrylle. Molemmissa sormuksissa oli keskellä iso kivi ja sitä ympäröivät useat pienemmät kivet.

"Todella harmi vain, että mies antoi melkein samanlaisen sormuksen hänen ensimmäiselle vaimolleen Miranda Kerrille. Sukunimesi on Bloom, joka tarkoittaa kukkaa, me ymmärrämme kyllä, mutta menit hieman liiallisuuksiin." 

"Tuo on melkein samanlainen kuin hänen Mirandalle antama sormus!" 

Ero sormusten välillä on se, että Kerrin sormus on kokonaan vaalea, kun Perryn nimetöntä koristaa nyt värikäs kivi. 

Monet ovat myös verranneet sormusta Britannian prinsessa Eugenien sormukseen, joka on hyvin samankaltainen muodoltaan. 

Oli kyseessä sattuma tai ei, tapahtuma on kuitenkin iloinen ja monet parin fanit ovat onnitelleet heitä lukemattomin erilaisin toivotuksin sosiaalisen median puolella. 

(kuva: AOP)

Kesällä avioituneen prinsessa Eugenien kihlasormus on hyvin samankaltainen kuin Perryn. (kuva: AOP)

Lue myös: Katy Perry meni kihloihin Orlando Bloomin kanssa - julkaisi upean kuvan sormuksesta

Lähde: Cosmopolitan 

Kilpailut

Uusimmat