Kuva: AOP

Jordyn Woods yritti pyytää anteeksi tekemisiään Kardashianeilta - sai kylmän vastaanoton

22.02.2019 08:45 - Katariina Auvinen

Pettämisskandaalin keskellä painiva Woods ei ole saanut kiinni ketään.

Tällä viikolla on kuhissut, kun Khloé Kardashianin, 34, mies Tristan Thompson, 27, jäi kiinni pettämisestä uudemman kerran. Tällä kertaa Thompson petti naista Kylie Jennerin parhaan ystävän Jordyn Woodsin, 21, kanssa. 

Kardashian erosi salamannopeasti miehestään, jolle hän oli antanut anteeksi ensimmäisen pettämiskandaalin. Parin päivän aikana on tapahtunut paljon. Woods muutti pois Jennerin talosta takaisin äitinsä luokse ja nyt nainen on halunnut pyytää anteeksi koko perheeltä. 

(kuva: AOP)

- Jordyn on ollut todella stressaantunut tilanteesta. Hän on yrittänyt saada kiinni Khloéa ja Kylietä, jotta hän voisi pyytää heiltä anteeksi, lähde kertoo Daily mail -julkaisulle. 

Tietojen mukaan Woods ei ole kuitenkaan tavoittanut ketään, keneltä hän olisi voinut pyytää anteeksi. Woods on todella katuvainen sen suhteen, mitä hän teki Thompsonin kanssa ja haluaisi saada vielä anteeksi. 

Kardashian sen sijaan lakkasi seuraamasta kurvikaunotarta Instagramissa , joten nainen teki omat tunteensa selväksi Woodsia kohtaan.  

Thompson itse ei ole kommentoinut tilannetta millään tavalla. 

Lue myös: Pettämiskohun keskelle joutunut Jordyn Woods muutti pois Kylie Jennerin luota - palasi äitinsä luo

Lue myös: Julkkikset muistivat menehtynyttä Karl Lagerfeldiä upeilla kuvilla - Kim Kardashian murtui täysin

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat