Kuva: AOP

Katy Perry paljastaa kosinnan olleen täynnä kommelluksia: 'Juoma läikkyi ja Orlandon tasku repesi'

27.02.2019 17:15 - Emmi Moilanen

Näyttelijä Orlando Bloom kosi Perryä ystävänpäivänä.

Laulaja Katy Perry, 34, ja näyttelijä Orlando Bloom, 42, kihlautuivat ystävänpäivänä. Laulaja paljasti Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa maanantaina, millä tavalla Bloomin suunnittelema kosinta sujui.

Perryn mukaan kaksikon oli tarkoitus viettää ystävänpäivää illallisen ja taidenäyttelyn merkeissä. Bloom oli kuitenkin järjestänyt yllätyksen, ja vei rakkaansa helikopteriajelulle.

Kosinta ei kuitenkaan sujunut lopulta aivan Bloomin alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Mies antoi Perrylle romanttisen kirjeen luettavaksi, ja veti samalla esiin sormuksen ja avasi pullollisen kuohuvaa.

- Samppanjapullo oli noh, rikki. Juomaa oli kaikkialla ja minä yhä luen lappusta, Perry muistelee.

- Hän vetää esiin rasian, joka oli liian iso hänen takintaskuunsa. Tasku repesi ja hänen kyynärpäänsäkin osui samppanjaan, laulaja jatkaa.

Kaikesta huolimatta Perry on sitä mieltä, että kosinta oli todella ihana. Yllätykset eivät kuitenkaan loppuneet helikopteriajeluun. Kopterin laskeuduttua erään rakennuksen katolle, Bloom vei Perryn sisätiloihin. Siellä odotti perhettä ja ystäviä juhlistamassa kihlausta.

- Hän toimi niin ihanasti, Perry toteaa.

Perry julkaisi pian kihlauksen jälkeen Instagram-tilillään kuvan, jossa vilauttaa sormustaan. Pääset katsomaan kuvan alta.

Lue myös: Katy Perry rasismikohun keskellä - laulajan vaatemalliston kengät vedetty pois markkinoilta

Lue myös: Katy Perry on vaihtanut radikaalisti tyyliään vuosien varrella - katso kuvat

Lue myös: Katy Perry menetti ystävänsä - julkaisi koskettavan viestin

Lähde: E!News

Kilpailut

Uusimmat