Kuva: Emmi Moilanen

Pariisin Kevään Arto Tuunela: "Jos pystyn ärsyttämään jotain, se on siisti juttu"

05.03.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Yhtye julkaisi Tuuli-singlen viime viikolla.

Pariisin Kevät -yhtye julkaisi uutta musiikkia viime viikolla, kun Tuuli-single näki päivänvalon. Fanit ovat kuvailleet uutta kappaletta lempeäksi, hypnoottiseksi ja sydäntä avaavaksi, mutta jännittääkö yhtyeen laulaja Arto Tuunelaa, ihmisten reaktiot ennen julkaisua? 

- Suurin jännitys tulee siinä kappaleiden tekovaiheessa, mutta totta kai minua jännittää se, miten ihmiset ottavat vastaan biisit. Totta kai niistä reaktioista nauttii. En tiedä, onko sellainen tilanne edes mahdollinen, että teet biisin ja sitten ihmisten suhtautuminen ei kiinnosta, Tuunela pohtii Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Positiiviset kommentit aiheuttava vieläkin lämpimän leimahduksen miehen sydämessä, mutta negatiivisilla kommenteilla on paikkansa. 

- Tietyllä tavalla sekin tuntuu ihan hyvältä, että jos joku ärsyyntyy niistä biiseistä. Minulla ei ole mitään sellaisia harhakuvitelmia, että pystyisin miellyttämään kaikkia, vaikka sitä toivoo, että moni diggaa musiikista ja haluaa tulla keikalle, Tuunela kertoo. 

- Jos pystyy kuitenkin ärsyttämään jotain niin paljon, että hän jättää kommentin, on mielestäni jo siisti juttu, hän lisää. 

(kuva: Emmi Moilanen)

Sosiaalinen media voi ahdistaa ja masentaa 

Pariisin Kevät -yhtye ei luukuta joka päivä sosiaaliseen mediaan kuulumisiaan. Tuunela kertoo, että hänelle on tullut nykyisin henkilökohtainen someähky. 

- Just nyt musta tuntuu etten halua olla niin paljon somessa. Olen alkanut kokemaan sellaisen jatkuvan henkilökohtaisen someläsnäolon tarpeen ahdistavaksi ja masentavaksi. Ymmärrän kyllä, että some on hyvä juttu ja haluan sen itsekin seurata artisteja, mutta en halua tältä puolelta luoda painetta, että minun pitäisi antaa koko ajan, Tuunela kertoo. 

Mies kertoo, että hän on sen tyylinen ihminen, joka paneutuu juuri niihin projekteihin täysillä, jotka silloin ovat käynnissä. 

- Jos teen levyä, niin en jaksa kelata mitään muuta. Hyvä kun muistan käydä kaupassa. Silloin ei jaksa miettiä mitään somepäivityksiä vaikkakin rakastan sitä kanavaa silloin, kun voin itse käydä katsomassa siellä asioita, muusikko kertoo.

 Kuuntele Tuuli-kappale alta. 

Lue myös: Pariisin Kevään uutuusvideo ensinäytössä Voice.fi:ssä - katso Pilvissä

Lue myös: Pariisin keväältä uusi albumi - julkaistaan helmikuussa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat