Kaikki artikkelit

Radioiden soitetuimman kappaleen synty on monen tekijän summa.
Yhtye julkaisi Tuuli-singlen viime viikolla.
Arto Tuunela paljasti Voice:fi:n haastattelussa, että kaislojen ja puiden lähellä seisominen ruokkii luovuutta.
Vaikka yhtyeen jokainen levy on tehty tunteella, on yksi niistä kaikista kevyimmin kirjoitettu.
Tuunelan mielestä Pariisin Kevään musiikki on intensiivistä, jolla on niin melankolinen kuin bilepuolikin.
Yhtyeen keulahahmo Arto Tuunelan mielestä jokainen haluaa imeytyä artistin syöttämään tarinaan sisään, oli se totta tai ei.
Pariisin Kevään nokkamies Arto Tuunelan mukaan selittämättömien hetkien pukeminen sanoiksi on kiinnostavaa.
Arto Tuunela pääsi mukaan Voicen kesäkyselyyn, jossa häntä myös pyydettiin tyhjentämään taskunsa. Mitä löytyikään miehen plakkarista?
Pariisin kevät -yhtyeen uutuusvideo Mielikuvituksen tuotetta on tänään ensisoitossa The Voicen lukijoille.
Ennen kuluneena kesänä heitettyä ensimmäistä keikkaa, Pariisin kevät on ollut Arto Tuunelan yhden miehen projekti. Mies kertoi Voicelle, että nyt ympärille muodostuneesta keikkabändistä voi hyvinkin muodostua myös ihan oikea yhtye.
Pariisin kevät -yhtyeen solisti Arto Tuunela on ehtinyt eri musiikkiprojektiensa puitteissa tehdä jo yhteistyötä monien artistien parissa. Mies kertoi Voicelle, että tulevaisuudessa olisi hienoa työskennellä legendaarisen Vesa-Matti Loirin kanssa.
Tuoreessa Rumba-lehdessä on julkaistu arvio Pariisin kevät -yhtyeen taannoisesta Helsingin Tavastian-keikasta. Arvostelusta käy ilmi, miten solisti Arto Tuunelan Björn Borg -kalsarit olivat vilkkuneet näkyvästi yleisöön.
Suomalaisyhtye Pariisin kevät soittaa tänään Ilosaarirockissa kaikkien aikojen ensimmäisen virallisen keikkansa.
Viime viikolla toisen albuminsa julkaissut Pariisin kevät nähdään Ilosaarirockissa historiansa ensimmäisellä keikalla. Alun perin keikkoja ei ollut tarkoitus tehdä ollenkaan.
Moni kauhistuu, kun kuulee omaa ääntään nauhoitettuna. "Tältäkö minä kuulostan?", kysytään. Päätimme kysyä muusikko Arto Tuunelalta (Pariisin Kevät, Major Label), kuulostaako oma ääni oudolta myös muusikon korvaan.