Kuva: AOP

Ariana Grandella ja jättifirmalla salamyhkäisiä kuvia somessa - fanit varmoja yhteistyöstä

05.03.2019 13:15 - Milena Raappana

Molempien somepäivitykset täyttyivät pilvistä.

Instagramin seuratuimman naisen, laulaja Ariana Granden, 25, ympärillä velloo spekulaatio, joka on melko vakuuttava. Billboard Hot 100 -listan kärkeä hallitsevan artistin fanit ovat tehneet yllättävän huomion Arianan ja jättifirma Starbucksin somepäivitysten välillä.

Uskollisimmat Arianan fanit tietävät sekä pilvien että Starbucks-juomien olevan hänen juttunsa. Laulajan sormea koristaa pilvitatuointi ja Instagramin kuvateksteissä vilahtelee usein pilviemoji. Hänen hajuvesituoksunsa kulkee nimellä ”Cloud” eikä varmaankaan ole vaikea arvata, minkä muotoisessa pullossa tuoksu tulee. Kuvista Arianan kädestä voi usein bongata Starbucks-juoman ja hänen sukunimensä Grande on suora viittaus kahviketjun juomakokoon.

Kun Starbucks alkoi eilen maanantaina päivittää sisältöä pilvistä, oli yhteys faneille selvä. Ensin Starbucksin Twitteriin ilmestyi kuva, jossa yhdistämällä nimikirjaimia ja syntymäkuukauden pystyy muodostamaan oman pilvinimensä.

Tämän jälkeen kahviketjun Twitteriin ilmestyi kuva sydämenmuotoisesta pilvestä, joka sisälsi piilotetun viestin teksteillä "thank u, next" ja "tomorrow you’ll be smiling real smiles" viitaten Arianan kappaleisiin. Tekstit näkyvät, kun kuvaa zoomaa lähemmäksi. Tätä seurasi vielä toinen pilvikuva tekstillä "live your life out cloud."

Twitter-päivitysten lisäksi Starbucks täytti myös Instagraminsa pilvenntäyteisellä sisällöllä. He julkaisivat kolme videota pilvenmuotoisista herkuista.

Kaiken kukkuraksi Ariana nimesi superketjun suoraan Instagram Storyssaan, jossa oli kuvakaappaus hänen omasta twiitistään pilvitaustalla, aiheeseen sopivilla emojeilla ja päivämäärällä 5. marraskuuta. Sanomattakin selvää, että jotain laulajalla ja Starbucksilla on meneillään.

Lue myös: Ariana Granden shoppailuasu herätti kysymyksiä: "Kuinka hän voi hengittää?"

Lue myös: Ariana Grande boikotoi Grammy-gaalaa - paljasti nyt asun, joka oli varattu tilaisuuteen, katso

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat