Kuva: AOP

Kylie Jennerin miljardööri-titteli huvitti somessa - katso hulvattomat somepäivitykset

08.03.2019 20:45 - Milena Raappana

Jenner on maailman 2057:nneksi rikkain ihminen.

Kylie Jenner,21, on maailman nuorin, itse ansainnut, miljardööri. Siinä uutisaihe, joka tekee somesta vitsailun kultakaivoksen.

Forbes ennusti muutama kuukausi takaperin, että Kardashian-Jenner-klaanin nuorimmainen luultavasti tulee kyseisen tittelin ansaitsemaan. Ja niinhän siinä kävi, että maaliskuussa Kylie Jenner tuon statuksen sai.

Netissä uutinen aiheutti huvitusta, joihin moni tavallisen pankkitilin omistava voi samaistua. Katso alhaalta hauskat Twitter-päivitykset:

"Tänään 21 vuoden iässä Kylie Jenneristä tuli kaikkien aikojen nuorin itse ansainnut miljardööri. Tänään 21 vuoden iässä noukin palan hometta leivästäni, söin leivän ja soitin äidilleni, voinko saada myrkytyksen."

"Kylie Jenne on miljardööri 21-vuotiaana. Sillä välin minulla, joka on 33-vuotias, on purkki papuja jääkaapissa, jotka saattavat olla vanhentuneita ja silti aijon syödä osan niistä tänään leivän päällä."

"Kylie Jenneristä tulee nuorin itse ansainnut miljardööri sillä välin, kun minä ajan vuoden 2003 autoa, joka hajoaa keskelle ei mitään."

"Minä katsomassa Kylie Jenneriä, joka ottaa nuorimman itse ansainneen miljardöörin valtaistuimen, saa vauvan ja jolla on uskollinen poikaystävä, ja pelkään edelleen lääkäriajan varaamista eikä minulla ole mitään hajua mitä olen elämälläni tekemässä."

Lue myös: Onko Kris Jenner järisyttävän pettämiskohun takana? Somessa kuhistaan

Lue myös: Kylie Jenner kommentoi vuosia velloneita kauneusleikkausväitteitä: "Olen kauhuissani"

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat